По домовленості

Юлія Свиридюк - ВЕДУЧА

Рівне

Фотографії

Детальніше про Юлія Свиридюк - ВЕДУЧА

Вітаю Вас. Я Юлія Свиридюк - Ведуча святкових подій та урочистих заходів, а це і весілля, і дні народженя, корпоративи, дитячі свята, тематичні вечірки, концертні програми і  інші події з нашого  життя.
Елегантнтість, Вишуканість і водночас Веселий  настрій - основні напрямки в  моїй роботі.... І ще відповідальність за свої слова.
Про себе: артистка розмовного жанру в Залі камерної  та органної музики Рівненської обласної філармонії. Досвід телевізійної  ведучої.
Деталі  за контактними даними.
0967324155, 0638169004
yuliyasviridyk@mail.ru
http://yuliya.rv.ua/
Успіху!
Вітаю Вас. Я Юлія Свиридюк - Ведуча святкових подій та урочистих заходів, а це і весілля, і дні народженя, корпоративи, дитячі свята, тематичні вечірки, концертні програми і  інші події з нашого  життя. Елегантнтість, Вишуканість і водночас Веселий  настрій - основні напрямки в  моїй роботі.... І ще відповідальність за свої слова. Про себе: артистка розмовного жанру в Залі камерної  та органної музики Рівненської обласної філармонії. Досвід телевізійної  ведучої. Деталі  за контактними даними. 0967324155, 0638169004 yuliyasviridyk@mail.ru http://yuliya.rv.ua/ Успіху!
Ціна
Зв'язок з нами:

Юлія Свиридюк - ВЕДУЧА FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Юлія Свиридюк - ВЕДУЧА"

З нами 5 років