По домовленості

Ведуча - тамада НАТАЛІЯ!!!

Рівне

Фотографії

Детальніше про Ведуча - тамада НАТАЛІЯ!!!

Весілля, ювілеї,  хрестини,  випускні, корпоративні вечірки та будь-які інші урочистості - це Ваше свято, і моє завдання зробити його незабутнім, феєричним та якісним! 
 Про себе: Весела, енергійна з почуттям гумору ведуча-тамада урочистостей, яка розуміє Вас та ваших гостей з пів слова – справжня знахідка! Адже ведуча  задає тон цілому святу!  
Неординарний творчий підхід, розробка сценарію саме для Вас, нестандартні конкурси та стилізовані проекти – все це до Ваших послуг. Приємний голос, хороша дикція, яскрава зовнішність, гарне почуття гумору та приємна ціна - вигідно виділяють мене серед інших ведучих. Не зволікайте, дзвоніть і ми завжди зможемо домовитись!
Переваги:
- Добра, порядна і дуже відповідальна особа - Творча, вигадлива, з великими почуттям гумору та такту - Авторські сценарії та ідеї
- Досвід 5 років (весілля, корпоративи, випускні, ювілеї, дні народження, тематичні свята). У програмі:  
-         Стилізоване свято (за вибором)
-         Виїзна церемонія ( за бажанням)
-         Оригінальні конкурси та манера проведення Вашого свята
- Флешмоби за участю гостей 
-         Костюмована програма за участю Ваших гостей ( за бажанням)
-         Гумор та гарні емоції ГАРАНТОВАНО!!!
-         Танцювальні номери ( за бажанням )
-         Виступ народних колективів (за бажанням)
-         Феєрверк, небесні ліхтарики та фаєр - шоу ( за бажанням) 
       *** Піщана церемонія – у ПОДАРУНОК!!!
       *** Новинка!!! Вперше в Рівному!!! Ексклюзивний, вишуканий, ніжний та романтичний обряд запалення " СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА".

Обіцяю:  Ваше свято зробити приємним,  злагодженим, найкращим і досконалим у всьому!!!
 
 !!! Більше іформації можна знайти на моїй особистій сторінці http://vk.com/tamada.rivne
 
P.S.: Організація свята під ключ!!! Підбір закладу для святкування, професійні фото-відео оператори (весільна та до весільна зйомка, демонстрація Вашої історії кохання на широкоформатному екрані), жива музика, оформлення залів, весільних кортежів, аксесуарів для весілля, шоколадні фонтани, фруктові пальми, шоу-програми, фаєр-шоу та феєрверки для Вашого свята!
Весілля, ювілеї,  хрестини,  випускні, корпоративні вечірки та будь-які інші урочистості - це Ваше свято, і моє завдання зробити його незабутнім, феєричним та якісним!   Про себе: Весела, енергійна з почуттям гумору ведуча-тамада урочистостей, яка розуміє Вас та ваших гостей з пів слова – справжня знахідка! Адже ведуча  задає тон цілому святу!   Неординарний творчий підхід, розробка сценарію саме для Вас, нестандартні конкурси та стилізовані проекти – все це до Ваших послуг. Приємний голос, хороша дикція, яскрава зовнішність, гарне почуття гумору та приємна ціна - вигідно виділяють мене серед інших ведучих. Не зволікайте, дзвоніть і ми завжди зможемо домовитись! Переваги: - Добра, порядна і дуже відповідальна особа - Творча, вигадлива, з великими почуттям гумору та такту - Авторські сценарії та ідеї - Досвід 5 років (весілля, корпоративи, випускні, ювілеї, дні народження, тематичні свята). У програмі:   -         Стилізоване свято (за вибором) -         Виїзна церемонія ( за бажанням) -         Оригінальні конкурси та манера проведення Вашого свята - Флешмоби за участю гостей  -         Костюмована програма за участю Ваших гостей ( за бажанням) -         Гумор та гарні емоції ГАРАНТОВАНО!!! -         Танцювальні номери ( за бажанням ) -         Виступ народних колективів (за бажанням) -         Феєрверк, небесні ліхтарики та фаєр - шоу ( за бажанням)         *** Піщана церемонія – у ПОДАРУНОК!!!        *** Новинка!!! Вперше в Рівному!!! Ексклюзивний, вишуканий, ніжний та романтичний обряд запалення " СІМЕЙНОГО ВОГНИЩА". Обіцяю:  Ваше свято зробити приємним,  злагодженим, найкращим і досконалим у всьому!!!    !!! Більше іформації можна знайти на моїй особистій сторінці http://vk.com/tamada.rivne   P.S.: Організація свята під ключ!!! Підбір закладу для святкування, професійні фото-відео оператори (весільна та до весільна зйомка, демонстрація Вашої історії кохання на широкоформатному екрані), жива музика, оформлення залів, весільних кортежів, аксесуарів для весілля, шоколадні фонтани, фруктові пальми, шоу-програми, фаєр-шоу та феєрверки для Вашого свята!
Ціна
Зв'язок з нами:

Ведуча - тамада НАТАЛІЯ!!! FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Ведуча - тамада НАТАЛІЯ!!!"

З нами 5 років