По домовленості

Дмитро Зелінський (MC Zill) - тамада, ведучий,конферансьє, співак (м.Х

Хмельницький Львів

Фотографії

Детальніше про Дмитро Зелінський (MC Zill) - тамада, ведучий,конферансьє, співак (м.Х

 Суперпозитивний, надзвичайно веселий, мегаенергійний професійний молодий ведучий!!! КВН-щик та співак готовий заряджати атмосферу свята вдалими жартами та виконанням  найбажаніших  вами пісень. Улюбленець публіки на весіллях, ювілеях, дискотеках, тематичних заходах не залишить байдужим жодне покоління гостей)))
 
  Дмитро Зелінський (MC Zill) 
 -фронтмен однієї з кращих телевізійних команд КВН України "Отдыхаем  вместе" , що є учасником проектів: 
-"Бійцівський клуб" на телеканалі К-1, 
-"Гуморобачення" Перший Національний,
-"Розсміши коміка" на телеканалі 1+1 та багатьох інших.
 -Резидент одного з найкращих нічних клубів Хмельницького.   
 -ведучий різноманітних подій у м.Хмельницькому (ТРЦ "Європа"), м.Вінниці (ТЦ "Магігранд"), м.Камянець-Подільському ("Фортеця-фест"), м. Дунаївці, м.Шепетівка "Black Holl" і т.д.
  
 
- індивідуальні сценарії свята,
 -задіяння шоу-балету, музикантів, гумористичних колективів та ЗІРОК ЕСТРАДИ (Росія, Україна)). 
 -сюрпризи для молодят та винуватців свята,
 - будь-які питання щодо організації та проведення подій...
 
 
 
 
 Суперпозитивний, надзвичайно веселий, мегаенергійний професійний молодий ведучий!!! КВН-щик та співак готовий заряджати атмосферу свята вдалими жартами та виконанням  найбажаніших  вами пісень. Улюбленець публіки на весіллях, ювілеях, дискотеках, тематичних заходах не залишить байдужим жодне покоління гостей)))     Дмитро Зелінський (MC Zill)   -фронтмен однієї з кращих телевізійних команд КВН України "Отдыхаем  вместе" , що є учасником проектів:  -"Бійцівський клуб" на телеканалі К-1,  -"Гуморобачення" Перший Національний, -"Розсміши коміка" на телеканалі 1+1 та багатьох інших.  -Резидент одного з найкращих нічних клубів Хмельницького.     -ведучий різноманітних подій у м.Хмельницькому (ТРЦ "Європа"), м.Вінниці (ТЦ "Магігранд"), м.Камянець-Подільському ("Фортеця-фест"), м. Дунаївці, м.Шепетівка "Black Holl" і т.д.      - індивідуальні сценарії свята,  -задіяння шоу-балету, музикантів, гумористичних колективів та ЗІРОК ЕСТРАДИ (Росія, Україна)).   -сюрпризи для молодят та винуватців свята,  - будь-які питання щодо організації та проведення подій...        
Ціна
Зв'язок з нами:

Дмитро Зелінський (MC Zill) - тамада, ведучий... FAQ

Ні

Ні

Так

Нагороди "Дмитро Зелінський (MC Zill) - тамада, ведучий,конферансьє, співак (м.Х"

З нами 5 років