Відгуки клієнтів про Весільний координатор

5.0
із 5.0 балів
Якість виконаної роботи
5.0
Відповідальність
5.0
Професіоналізм
5.0
Вартість
4.0
Гнучкість виконання робіт
5.0
2021-10-12
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Прекрасний координатор, залишилися дуже задоволеними😊😊😊 Кайфанули від нашого свята повністю, але завдяки Оксані, бо вона все повністю проконтролювала👌🏻
2021-09-30
5.0
5.0
5.0
4.0
5.0
...
Хочеться подякувати Оксані за її роботу на нашому весіллі! Оксана, ти була моїм спокоєм, моєю правою рукою, яка вирішувала абсолютно всі питання і все тримала під контролем) Завдячуючи тобі, ми могли повністю розслабитись, повеселитись і відгуляти наше весілля на всі 100%) Бажаю тобі досягти висот у цій галузі, тому що ти реально професіонал своєї справи! P.S. Якщо хтось з наречених ще думає, потрібен чи не потрібен вам на весілля координатор, - однозначно потрібен. Щоб ви просто насолоджувались цим днем і не думали «коли, де, як, чого» і т.д.)
2021-02-01
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Привіт) Хочу ще раз подякувати вам Оксанка за вашу допомогу і професіоналізм. З самого ранку в мене почалась трішки паніка, але коли ви прийшли все швиденько вирішилось, ви встинали все.... і вирішувати різні питання і контролювати процес та щей підтримувати! Не уявляю як би ми справились самі) А коли ми були вже в ресторані я взагалі повністю розслабилась і ні за що не переживала, мене ніхто не трогав і це все ваша заслуга)ви дійсно справжній профі!)і якщо я думала до весілля, що роль координатора не така велика то я сильно помилялась)буду вас рекомендувати всім-всім!)
2020-12-22
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Привіт! Хочу поділитись враженнями від роботи з координатором пані Оксаною.. Я фотограф і знаю добре, наскільки важливо тримати все під контролем, нагадувати нареченим про всі дрібниці.. наприклад, де і в який час повинні бути кольца наречених, або букет нареченої і часто просто або не вистачає часу, або забуваєш нагадати... а з координатором ці всі питання знімаються і людина відповідає за свою роботу, а я можу всю енергію спрямувати на творчість.. дуже, дуже люблю працювати з координатором! Хочу особливо виділити пані Оксану... Працювали разом і все пройшло чудово, жодних спізнень, все чітко, сплановано, я тільки вийду на двір, а вже авто чекає на фотографа і справді, ти відпочиваєш на роботі, бо є людина, яка відповідає за організацію, а я фотографую) А які відгуки, ми отримали в кінці весілля від наречених, ух, думаю ви їх скоро теж тут зможете прочитати) Всі задоволені!
2020-12-22
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Оксана зробила свою справу на 100%. Ми були спокійні, не переживали ні за що. Все йшло за таймінгом. Були деякі зміни, які вона швидко скоригувала з підрядниками і все пройшло добре і головне вчасно. Ми раді що обрали її нашим координаром. Без неї ми б не справились.