Найдорожчі ресторани Львова для весілля. Частина 2

Сьогодні ми продовжуємо знайомити вас зі списком найкращих ресторанів у Львові для проведення весілля. В попередній статті ви вже ознайомилися із першою п'ятіркою. Сьогоді на вас очікує ТОП 5 найдорожчих ресторанів Львова, де можна провести весільну церемонію. Отож, готові? Тоді поїхали!

МІСЦЕ 5. Готельний комплекс Святослав

Цей готельний комплекс знаходиться в містечку Винники, неподалік від Львова. Неодмінною перевагою буде розташування в зеленій зоні, велика територія, яка охороняється, наявність альтанок, а також готельних номерів для гостей. Також інтер’єр комплексу оформлений рід традиційний гуцульський стиль.
Місце для однієї людини обійдеться в 800 грн. Алкогольні напої, солодкий стіл та фрукти в цю ціну не входять, тому подбайте про це заздалегідь. Ресторан-зал доволі великий та вміщує 250 осіб. Завдаток резервації ресторану складає 10000 грн. Ресторан працює до 3-00 години ночі та закривається. Зверніть увагу, що в даному ресторані є можливість лише замовити музикантів, які тут працюють. Ціна живої музики 500$. Музиканти працюють до 2-00 години ночі. НА СТОРІНКУ РЕСТОРАНУ "Святослав"

МІСЦЕ 4. Термінал А

Перша думка, яка виникає при назві цього ресторану – це аеропорт. І хоча цей ресторанний комплекс знаходиться в іншій частині міста, ніж аеропорт, своїми розмірами та стилем він нагадує один із терміналів летовища. Розташований неподалік львівської кільцевої дороги, у передмісті Львова. Територія цього закладу є достатньо великою та закритою. А заміська локалізація цього закладу дозволить насолодитися природою та навколишніми пейзажами.
Бенкетний зал – великих розмірів та може вмістити аж 350 людей. Ціна для одного гостя у цьому сезоні складає 1000 грн.(Перші та другі страви, неалкогольні напої та закуски). В цю ціну не входить алкоголь, фрукти і солодощі. Святкування максимально може тривати до 3-00 години ночі, після чого ресторан закривається. Перевагою є те, що з не потрібно оплачувати додаткові години роботи ресторану. Це входить в ціну резервації. Завдаток складає 11000 грн.

МІСЦЕ 3. Ресторан Панорама.

Цей ресторан знаходиться в самому серці Львова, поруч із Оперним театром на Проспекті Свободи. Ресторан знаходиться на останньому поверсі готелю. З цього місця відкривається надзвичайно красивий краєвид на місто Львів. До послуг відвідувачів закрита тераса, зал із надзвичайно красивим інтер’єром у стилі бароко. Підземний автопаркінг. Можливість забронювати готельний номер для гостей, одразу ж в цьому закладі. Врахуйте особливість цього закладу – зал для урочистостей тут доволі малий – всього на 40 осіб. Він чудово підійде для весілля, з малою кількістю гостей.
В цьому сезоні ціна для одного гостя за місце складає 1000 грн. Проте в цю суму не входить алкоголь та солодкий стіл з фруктами. Тож про них доведеться потурбуватись самостійно. Оскільки зал знаходиться поруч з готелем, весілля може максимально тривати до 1-00 години ночі. Завдаток складає 5000 грн.

МІСЦЕ 2. Ресторан Гармата. Готельний комплекс Цитадель Інн.

Цей готельний комплекс знаходиться в одній з 4 веж оборонного комплексу цитадель XIX ст. Комплекс має форму башти. Всі автентичні елементи були майстерно відреставровані. Розташований майже у самому серці Львова на вулиці Грабовського. З оглядового майданчика цитаделі відкривається не гірший вигляд ніж із Високого Замку. Територія закладу є закритою і охороняється. На території комплексу знаходиться відкрита тераса та лаунж бар, де можна замовити кальян, а також відпочити під звуки музики.
Весільний святковий бенкет обійдеться від 1800 грн на гостя. В цю суму входять не лише холодні, гарячі закуски та основна страва, а й весільний торт та напої. CITADEL INN - це готель-ресторан, тому варто врахувати, що якщо Гості не бронюють номери, гучна забава із програмою триватиме до 23:00 год, але сам бенкет може продовжуватись. Проте, тут завжди індивідуальний підхід до кожного гостя та замовлення. Завдаток складає 10000 грн. Бенкетний зал розрахований на 150 осіб. В наявності великий автопаркінг.

МІСЦЕ 1 Edem Resort Hotel&Spa.

Отож, на почесному першому місці в нашому списку розмістився заклад з назвою Edem Resort. Сама назва, яка перекладається як Рай, говорить сама за себе. Комплекс знаходисься за містом неподалік від міста Львова.
Атмосфера цього закладу запам’ятається вам назавжди. Сама будівля комплексу виконана у стилі палацу. На території знаходяться фонтани, алеї які гармонійно обгородженні акуратними кущами. Велика альтанка на березі озера. Та надзвичайно красивий ліс, який оточує готель з усіх сторін. Безумовними перевагами будуть: наявність великої закритої території, наявність готельних номерів для гостей, атмосфера вишуканого королівського інтер’єру. Також ТУТ можна проводити виїзні церемонії і фотосесії. На вас чекає вишуканий ресторан в якому розміщено 3 зали, які можуть розмістити 50, 100 та більш ніж 100 гостей.Для однієї людини весілля тут обійдеться в суму 4000 грн. В цю суму входять перші та другі страви, холодні страви, закуски, солодкий стіл, фрукти та безлімітний алкоголь. Ресторан працює до 1 години ночі. Кожна наступна година продовження свята коштуватиме 10000 грн. Завдаток пред проведенням весілля складає 3000$.