ТОП 10 Форс-Мажорів на Весіллі

Ви готувалися до цього дня протягом тривало і наполегливо, кожен етап весільної програми прописували , кожну деталь вираховували, але як би це банально не звучало життя- річ непередбачувана, деколи трапляються ситуації в які важко повірити і неможливо прорахувати. По-перше, це не привід для паніки! По-друге, життєва істина - безвихідних ситуацій не існує. Отже, найпопулярніші форс-мажори та способи їх вирішення.
НАРЕЧЕНА АБО НАРЕЧЕНИЙ ЗАХВОРІЛИ ПРЯМО В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ
Це ситаація досить неприємна, але цілком можлива. Рекомендуємо зробити ряд превентивних заходів за кілька днів до весілля. Не їжте екзотичну їжу, відмовтеся від виснажливих тренувань, не вживайте холодних газованих напоїв, якщо у вас нестійка нервова система, то приймайте заспокійливі ліки, оскільки цей час провести в спокої не вдасться. Якщо у вас алергія на якийсь вид їжі, то побдайте щоб у ваше меню, ця їжа точно не попала. І не забудьте зібрати свою весільну аптечку: таблетки від болю голови, нудоти і болю в животі.
ПОГОДА ЗІГРАЛА ЗЛИЙ ЖАРТ
Зелене листя, яскраве сонце і теплий літній вітерець — ви розраховували на такі подарунки природи, плануючи весілля. Але тут трапився дощ! Ми не можемо впливати на природу, але підготуватися заздалегідь до опадів і вітрів, особливо, якщо стоїть погода - непередбачувана, як цього літа, цілком реально. Орендуйте парасольки, замовте пледи, зупиніть вибір на майданчику з дахом або шатром, а не під відкритим небом. До речі, парасольки будуть дуже навіть до речі, якщо навпаки тепло і гості потерпають від спеки в своїх костюмах і довгих сукнях. Вони вбережуть їх від прямих сонячних променів і зроблять перебування на Вашому весіллі більш комфортним.
ПОРВАЛАСЯ СУКНЯ
Час йти до гостей, і перед виходом Ви зачепили край сукні каблуком. Коли не встигаєте підшити, то на допомогу приходить тканинний скотч. Якщо такого немає під рукою, то виручить малярна клейка стрічка. Щоправда це лише тимчасова допомога. Тому подбайте про нитки та голку, аби не ставити себе у незручне становище.
КЕЛИХ ЧЕРВОНОГО ВИНА ОПИНИВСЯ НА ВАШІЙ СУКНІ
Запасіться серветками для виведення плям. Вони дійсно дуже виручають, якщо пролили келих вина, капнули соус або олію на одяг.
КОЛИ ВАШІ НОГИ ДУЖЕ ВТОМИЛИСЯ
Ви вже придбали симпатичну пару балеток на випадок втомлених ніг? Якщо ні, то зараз підходящий час, щоб це зробити. Навіть, якщо ви дівчина на каблуках зі стажем, захопіть на всяк випадок взуття на плоскій підошві, в розпал танців вона вам може дуже стати в нагоді.
ЗАПАМОРОЧЕННЯ
Ви стоїте біля Вівтаря, раптом в очах помутніло, голова закрутилася і відчуваєте, що ось-ось можете знепритомніти. У період зайвого хвилювання таке цілком реально. Щоб запобігти цьому обов'язково поснідайте в цей день, не пийте шампанське та інші алкогольні напої на голодний шлунок. Якщо вже вранці ви усвідомлюєте, що хвилювання зашкалює, то допоможе медитація або глибоке дихання протягом 5 хвилин із закритими очима. І пийте більше чистої води! Зневоднення може служить однією з причин погіршення самопочуття.
ПІДВИЩЕНЕ ПОТОВИДІЛЕННЯ
Cпекотна погода і зайве хвилювання сприяють виділенню поту. Лякатися не варто - це нормально! За пару місяців до весілля спробуйте різні дезодоранти і виберіть найбільш ефективний. В залежності від стилю вашого наряду, ви також можете попросити дизайнера вшити спеціальні вставки, що вбирають піт, у ваше плаття. Також при неабиякому потовиділення може допомогти тальк, цей порошок використовують атлети на змаганнях, просто нанесіть небагато тальку в ділянку пахвових ділянок, але не забудьте його змити, при нагоді у ванній кімнаті.
НЕПРОФЕСІЙНІ ФОТОГРАФ АБО ВЕДУЧИЙ
Навряд чи хтось буде задоволений, якщо ДІДЖЕЙ буде включати музику, яка вам не побобається, а ФОТОГРАФ нетактовно буде поводитися з вашими гостями. По-перше, музикантів, фотографа та ТАМАДУ слід вибирати після особистої зустрічі. До діджея можна попроситися на одну з його вечірок, щоб побачити його в дії. Також намагайтеся знайти людей, які вже користувалися послугами вищезгаданих працівників.
КОЛИ ВСЕ НЕ ВКЛАДАЄТЬСЯ В ГРАФІК
Дорогі наречені, насамперед запам'ятайте, що чіткий графік можливий лише в голівудських фільмах і серіалах, в реальному житті програма кожного заходу має тенденцію трохи вибиватися з графіка. Заздалегідь виділіть 15-20 хвилин запасного часу для кожного етапу програми, щоб позбутися страху вибитися із графіку, та все завалити. Ця порада особливо пригодиться перфекціоністам!
НЕВВІЧЛИВІ ГОСТІ
Розпал весілля, гості добряче випили — настає час, коли гості вирішують, що можуть замовляти пісні в музикантів і відбирати мікрофон у ведучого, щоб побажати любові і щастя молодим. По-перше, діджею і ведучому повинні бути дані суворі інструкції, що мікрофон «по руках» не ходить. Краще заздалегідь вставте в програму весілля пункт привітання від гостей. У діджея також повинен бути свій план, від якого він не відхиляється — слово нареченого, нареченої і весільного організатора — єдине, що має силу.
ТОЧНУ КІЛЬКІСТЬ ГОСТЕЙ НЕВІДОМО
Може скластися так, що на весілля прибуде більше гостей, ніж заздалегідь було заплановано. Підготуйте кілька запасних вільних місця для таких людей, але найкраще - уточнюйте наперед хто буде, оскільки неочікувані гості створюють сотні незручностей, а у вас і так багато клопоту.
ТАНЕ ТОРТ
Цього легко уникнути, якщо зберігати торт у прохолодному місці до самого моменту його винесення на весільну майданчик. Як правило, кілька хвилин йде на фото, далі молодята самостійно відрізають пару шматочків, і після цього торт передається офіціантам. Вся дія займає не більше 20 хвилин — більше часу торт на спеці не витримає. І насамкінець - запам'ятайте: Весілля це час радості та найкращих пережиттів, не дайте якимсь дрібним негараздам залишити слід у цьому прекрасному відрізку часу.