ТОП Найдивовижніших Весільних Традицій у Світі

Якщо запитати людину, що у першу чергу в неї асоціюється при згадці слова весілля, то серед відповідей і буде фраза "весільні обряди та традиції". І якщо брати формальну частину одруження, тобто розписку в РАЦСі і церковну церемонію, то тут відмінностей в глобальному розумінні - не багато. А от якщо говорити про звичаї, які супруводжують весілля, то тут надзвичайне розмаїття. Сьогодні говоритимемо про найбільш екзотичні традиції в світі.
Мавританія
Мавританія
У Мавританії дівчаток починаючи з 5 років відправляють до родичів, де їх відгодовують до 15-річчя. Великі розміри нареченої вважаються ознакою заможності майбутнього чоловіка. Тому родичі стараються якомога краще відгодувати своє чадо. Щоправда, деколи вони перебільшують і дівчина стає нвстільки повною, що їй стає важко пересуватися.
Корея
Весілля  в Кореї
Одна з дивних весільних традицій відноситься і до чоловіків - в Кореї напередодні весілля ноги нареченого б'ють рибиною або тростиною. Таким чином, перевіряється сила та стійкість характеру майбутнього чоловіка. Чоловік, при цьому повинен стримувати себе, та не показувати жодних проявів болю. Чоловіки, котрі не показали, що їм було боляче нагороджуються найкращою нареченою!
Індія
Індія
В Індії вважається, що ті жінки, які народилися в день, коли Марс і Сатурн максимально наближені один до одного, вважаються проклятими і стануть причиною ранньої смерті свого майбутнього чоловіка. Саме тому їх спочатку змушують вийти заміж за дерево, потім зрубати його, а потім, коли прокляття знято, можна вже і шукати собі нареченого.
Франція
Франція
Згідно старовинної французької традиції, молодят змушують пити воду з унітазу. У 21 столітті, зглянувшись над молодими людьми, замість води, туди додають рідкий шоколад або шампанське, також можливий варіант налити туди супу та зїсти його. Так наречений і наречена набираються сил перед першою шлюбною ніччю. Та показують, що бажання одружитися, не зможуть подолаті навіть такі перешкоди.
Ірландія
Ірландія
В Ірландії дотепер існує повір'я про злих фей. Саме тому, під час першого танцю молодят туфлі нареченої повинні весь час соватися по підлозі. Інакше, прилетять ті самі феї і заберуть її з собою. Молодому доведеться добряче попрацювати над танцями, тому в Ірландії пари часто ходять на передшлюбні курси танців.
Німеччина
Німеччина
Гостей німецької традиційного весілля просять принести будь-які вироби з фарфору, а потім розбити їх під час урочистості. Таким чином, гості відганяють злих духів, а шлюб молодят стає міцнішим. Молоді повинні разом прибрати розбитий посуд та порахувати кількість шматків розбитого фарфору. Вважається, якщо кількість шматків була парною то шлюб - буде щасливим і навпаки, якщо кількість шматків непарна - очікуйте нагараздів оскільки може зявитися хтось третій, хто зруйнує сім'ю.
Китай
Китай
У жителів провінції Цьянсу, що у Китаї прийнято стріляти в наречених з лука (правда, використовуються стріли без наконечника) три рази. Потім наречений повинен зламати стріли, щоб любов тривала вічно. Ще одному суворому випробуванню піддаються нареченої етнічної групи Туцзія. За місяць до весілля і до самого торжества наречена повинна плакати щодня протягом години. Пізніше до неї приєднуються й інші жінки в хаті - мама, бабуся, сестри. Вважається, що плач жінок в різних тонах є вираженням радості і щастя від майбутнього шлюбу.
Швеція
Швеція
У Швеції здавна існує досить незвичайна весільна традиція поцілунків. Так, під час проведення свята серед гостей прийнято цілувати молодят. За цією традицією наречений повинен на певний час куди-небудь піти і дати можливість всім неодруженим парубкам поцілувати свою обраницю. Після цього банкет повинна тимчасово покинути наречена, дозволивши всім незаміжнім панянкам розцілувати свого коханого.
Індонезія
Індонезія
На знаменитому серед всіх мандрівників острові Балі існує давня традиція. Коли дівчина досягає повноліття, їй підпилюють зуби до трикутної форми. Дана церемонія означає, що дочка вступає в доросле життя, а її батько перестає нести відповідальність за долю нареченої. До того ж посмішка з підпиляними зубами тут вважається більш привабливою.
Шотландія
Шотландія
Не менш цікавими звичаями відрізняється і королівство Шотландія. Тут для святкування одного із найважливіших днів у житті закоханих спеціально заготовлюються відра з сумішшю з бруду, фарби, сміття, дьогтю, борошна та інших оригінальних складових. Нареченого і наречену міцно прив'язують до дерева і обливають цією сумішшю, виставляючи напоказ всім бажаючим. Шотландці запевняють, що подібне випробування допоможе закоханим пережити всі майбутні труднощі, а самій нареченій дозволить легше перенести можливі приниження.
Кенія
Цікаво, що в цій африканській країні обов'язковою умовою для одруження є вагітність нареченої. Причому після проведення пишного весілля чоловік протягом 3 місяців має носити одяг своєї коханої, щоб повною мірою усвідомити весь тягар жіночої долі.