Моделі і фасони весільних суконь в 2018 році

У житті кожної пари настає важливий день - день створення сім'ї, нового осередку суспільства. В день весілля все повинно бути продумано до дрібниць: банкет, гості, фотографії, але найважливішим, на думку багатьох наречених, є весільна сукня. Буде це біле плаття або плаття модних відтінків, а може і зовсім елегантний брючний костюм. Дуже важливо зберегти приємні спогади про цей незабутній подію.

Моделі і фасони весільних суконь в 2018 році.

У новому 2018 році лідируючі позиції займають стандартні білі сукні, які з'явилися в 1840 році, завдяки англійській королеві Вікторії. Але модельєри внесли свою родзинку. Для струнких дівчат підійдуть наряди з довгою спідницею в підлогу і з високим розрізом, що підкреслює красиві ноги нареченої. Для дівчат з пишними формами краще утриматися від такої покупки. Невід'ємною частиною образу є високий каблук.

Завжди залишаються популярними пишні весільні сукні, прикрашені вишивкою, стразами, перлами. Такі сукні будуть вигідно виглядати на будь-якій дівчині. Корсет дозволити приховати повноту, широкий низ приховати пишні стегна. Фасон «русалка» дозволить підкреслити фігуру нареченої в поєднанні з мереживом.

Несподіваним в наряді нареченої в 2018 році є високий комір, який може бути декорований різними способами. Це може бути строгий офісний комір і комір зі стразами, гіпюром і різними розписами. Під такий верх найкраще підійде пряма довга сукня. Широкою популярністю у наречених користується V-подібний виріз, який прекрасно підходить прекрасній половині населення, що володіє широкими плечима, так як візуально зменшує їх розмір. Спідниця до такого варіанту підійде абсолютно будь-яка. Однак не варто поспішати з вибором прикраси, не потрібно надягати масивне намисто, краще підійде звичайний тоненький ланцюжок з невеликою підвіскою.

Для жінок, яким раніше пощастило виходити заміж, і вони збираються зробити це ще раз, ідеальним рішенням буде елегантні брючні костюми. У 2018 році популярні брюки-кльош з топом на бретелях, які можна доповнити жакетом і взуттям на тонкому каблуці. Ще одним нововведенням є рукав-дзвіночок, який дозволяє приховати деякі недоліки, при їх наявності. У моді в цьому сезоні буде мінімалізм. Варто утриматися від великої кількості аксесуарів. Ідеально буде виглядати легке плаття з відкритими плечима, яке дозволить підкреслити жіночність і надати образу ніжність.

Модні відтінки 2018 року

Модними кольорами цього сезону стали бежевий; рожевий; перлинно-блакитний, кремові кольору з трав'яними відтінками, слонова кістка. Безумовним фаворитом є небесно синій, який підійде всім дівчатам. Екстравагантним нареченим можна підібрати сукні з фіалковим або чорничним відтінком, який буде гармоніювати зі звичайним суворим костюмом нареченого. Відтінок «крижаний кави» додасть образу трохи аристократичності.

Взуття для весілля в 2018 році

Важливою складовою образу нареченої є взуття. Дуже важливо вибрати зручні туфлі та босоніжки, адже непросто весь день провести на підборах. Деякі жінки вибирають взуття на плоскій підошві. Так можна погодитися, що незвично бачити наречену в такому образі, але саме в 2018 році такий вид взуття стає все більш популярним. Він дозволить нареченій розслабитися, прекрасно поєднується з короткою спідницею, а під подолом буде і зовсім не помітний. Любителькам платформи в цьому році доведеться відмовитися від такого взуття. Адже масивна платформа не сполучається з повітряними, легкими сукнями і позбавляє образ ніжності і елегантності.

Аксесуари 2018 року

Чималою частиною образу нареченої є фата. Коротка фата поєднується з зібраними в пучок волоссям. Для того, що б прикувати до себе увагу, нареченоі використовують довгу фату з різною вишивкою і стразами, яка може досягати декількох метрів. Модельєри рекомендують не більше двох. Деякі дівчата вважають за краще елегантний капелюшок, яку можна прикрасити пір'ям або квітами. Ще одним варіантом головного убору є діадема, яку можна поєднувати і з фатою.

Важливим елементом є і сумочка. Важливо що б вона була невеликого розміру, але досить містка. Найчастіше вибір зупиняється на звичайному білому клатчі, який більше підходить під плаття з прямим шлейфом. Сумка-конверт найбільш підійде дівчатам, які вибрали в якості шлюбної сукні, звичайне коротке. Сумочка помпадур, вишита різними стразами або бісером, підійде більше для принцес. Дівчатам в питанні вибору весільного вбрання, доводиться дуже нелегко. У різноманітті варіантів так хочеться знайти саме той, який дозволить не зводити очей з нареченої протягом всього вечора. І так важливо поєднувати в ньому і красу, і елегантність, і жіночність!