Кольорові гами весілля

Весілля - це прекрасна подія для з'єднання двох сердець воєдино. Хочеться щоб цей день пройшов ідеально, тому організація починається, як правило, мінімум за півроку. В першу чергу починає приходити в голову те, яка буде весільна сукня, скільки гостей і найскладнішим в результаті виходить вибір кольорової гами свята. Кожен замислюється при виборі кольору про його значення, це, як правило, властиве жінкам.

Вибір кольору для весілля часто говорить про характер нареченої. Якщо присутні яскраві і кричущі кольори, наприклад, червоний, помаранчевий, яскраво зелений, то це говорить про енергійний, активний і вибуховий характер нареченої. Є більш ніжні і спокійні наречені, які швидше за все виберуть пастельні ніжні тони: ніжно-блакитний, рожевий і т. Д. Також не рідкісні випадки вибору дивних відтінків для такого свята життя, наприклад, готичне весілля - все навколо у темних відтінках, але як то кажуть на смак і колір ... Якщо немає ідей який колір підійде найкраще, тоді варто згадати який це буде місяць, щоб підібрати колірну гамму для пори року. Зима, весна, літо, осінь, всі пори року прекрасні по своєму. У кожному місяці можна перетворити весілля в щось приголомшливе.

Весілля влітку.

Тут варіацій безліч. Літо - це яскраві соковиті фарби, яскраве сонце і чудовий настрій, а значить і весілля потрібно оформляти тільки з таким настроєм і дуже яскраво. Найголовніше в цьому не переборщити з яскравістю і великою кількістю кольору, адже все має бути гармонійно і стримано в одному стилі. Найпопулярніший відтінок для весілля влітку - це жовта примула. Відтінок досить гарний і яскравий, особливо якщо це відображає характер молодят. Декор можна доповнити квітами самої примули або ж соняшником, що зробить незабутнім цей день.

Жовта примула, Primrose Yellow

Кольори весілля

Кольори весілля

Кольори весілля

Кольори весілля

Зимові кольори.

Незважаючи на холод і сніг, весілля взимку можна зробити стильно і модно, завдяки стилістиці і кольоровій гамі вірно підібраною під даний період. Що-небудь чули про колір Ніагара? Даний відтінок досить незвичайний, але популярний особливо серед молоді. Він має сірий колір в біло-синіх тонах, що робить його дуже свіжим і витонченим. Також можна з'єднати його з відтінками білого або ж персиковим, більш ніжних відтінків, що створить неповторний декор. Якщо хочеться чогось незвичайного, особливо взимку, то можна створити морський стиль і додати камені, морські мушлі або ж сухі гілки темних відтінків, що створить загадковості і таїнства вашому святу.

Ще один колір, який на піку популярності, це колір Тіффані, також його називають райським островом. Даний відтінок має ніжний колір, що відноситься більше до небесного кольору, блакитному, створює відчуття життєрадісності і ніжності. Даний відтінок також можна поєднувати з більш яскравими квітами, створивши відчуття блакитного берега взимку.

Дивовижно ніжний фундук. Незвично стильно виглядає даний відтінок у сніговій казці. Варто додати до декору коричневих або зелених гілочок, це створить гарні акценти, що виглядає безсумнівно вишукано.

Восени і навесні варто задуматися про яскраві кольори. Погодні умови в цей час року, як правило, не радують і здається що навколо все сіре і непоказне. Але це можна виправити. В такий час якраз можна використовувати яскраві кольори, створивши контраст і настрій. Восени і навесні відтінки досить схожі, це може бути яскраво червоний, червоно-оранжевий, оранжевий, смарагдовий, яскраво блакитний або ж синій. Всі яскраві і сміливі відтінки можна використовувати саме в цю пору року, додавши в декор яскраві листя або ж такі елементи як яскраву парасолю або ж квіткові обідки.

Підбір кольору справа не хитра, у кожного є задумки і планові реалізації, особливо у наречених. Вибір колірної гами залежить безсумнівно тільки від ідей нареченої і нареченого, і пори року. Довіряйте своїм внутрішнім чуттям і весілля стане чудовим з декоративної частини і колірної, що залишить слід не тільки у гостей, але і в пам'яті на все життя.