від 20 $

DiaDemaGrand

Київ місто Київ, Дніпровська набережна, 23

Фотографії

Детальніше про DiaDemaGrand

DiaDemaGrand - інтернет магазин весільних прикрас та біжутерії для нареченої.
Кожна наречена в день весілля хоче виглядати ніжною і в тей же час яскравою. Наш онлайн бутик весільних аксесуарів допоможе підібрати все найнеобхідніше. Ми постійно збільшуємо наш каталог новими товарами для того щоб ви могли вибрати і купити те що вам подобається, наприклад: великі вечірні сережки, браслети, підвіски, прикраси для волосся, такі як вінки, гребені, обідки, діадеми і багато іншого.
Завдяки співпраці з кур'єрськими компаніями ми доставимо ваше замовлення по всій території України, наприклад в такі міста як Київ, Одеса, Львів, Днепропетровс, Харків та інші.
 
Контактні данні
Сайт https://diademagrand.com.ua/
Телефоны (044) 383-73-06 (093) 497-71-16
Мы в VK - https://vk.com/diadema_grand
Мы в FaceBook - https://www.facebook.com/DiaDemaGrand
Мы в Twitter - https://twitter.com/DiaDemaGrand
Мы в instagram - https://www.instagram.com/diademagrand.ua/
DiaDemaGrand - інтернет магазин весільних прикрас та біжутерії для нареченої. Кожна наречена в день весілля хоче виглядати ніжною і в тей же час яскравою. Наш онлайн бутик весільних аксесуарів допоможе підібрати все найнеобхідніше. Ми постійно збільшуємо наш каталог новими товарами для того щоб ви могли вибрати і купити те що вам подобається, наприклад: великі вечірні сережки, браслети, підвіски, прикраси для волосся, такі як вінки, гребені, обідки, діадеми і багато іншого. Завдяки співпраці з кур'єрськими компаніями ми доставимо ваше замовлення по всій території України, наприклад в такі міста як Київ, Одеса, Львів, Днепропетровс, Харків та інші.   Контактні данні Сайт https://diademagrand.com.ua/ Телефоны (044) 383-73-06 (093) 497-71-16 Мы в VK - https://vk.com/diadema_grand Мы в FaceBook - https://www.facebook.com/DiaDemaGrand Мы в Twitter - https://twitter.com/DiaDemaGrand Мы в instagram - https://www.instagram.com/diademagrand.ua/
Зв'язок з нами:

Нагороди "DiaDemaGrand"

З нами 5 років