ТОП 10 Найдорожчих весіль у світі!

Весілля - це безумовно одна з найважливыших подій в житті закоханих, можливо найважливыша. Для того, щоб зробити свято особливим і незабутнім наречений з нареченою готові на будь-які витрати, лише б свято таким, як вони мріяли. Коли справа стосується знаменитостей, за зрозумілих причин, розмах досягає і зовсім захмарних масштабів. Ми склали для вас рейтинг десяти найбільш розкішних весіль знаменитостей, які усім запам'ятались.
10 місце: Девід і Вікторія Бекхем
Бюджет весілля - $800 000
Девід і Вікторія Бекхем
У липні 1999 року в ірландському замку Латтрелстоун Вікторія Адамс, тоді ще учасниця поп-групи Spice Girls, позбулася свого дівочого прізвища, віддавши руку і серце молодому футболістові Девіду Бекхему. Оренда замку, обраного для вінчальної церемонії обійшлася зоряній парі в $100 000, також, як і плаття нареченої, зшите відомим дизайнером весільних Вірою Вонг. Коштовності нареченої виявилися дорожчими вінчального вбрання: їх вартість склала $160 000 - замість фати Вікторія наділа золоту діадему з камінням.
9 місце: Бред Пітт і Дженніфер Еністон
Бюджет весілля - $1 мільйон
Бред Пітт і Дженніфер Еністон
Цей шлюб не претендує на звання довгого , але вважається одним з найкрасивіших у голівудській тусовці. Весілля двох головних улюбленців глядачів, чекав весь світ. І розмах урочистості виправдав очікування: церемонія одруження Бреда Пітта і Дженніфер Еністон відбулася в розкішній садибі «Карси» в Малібу - зелений сад, білі шатри, красуня-наречена у сукні від Lawrence Steele ($50 000) і наречений у смокінгу від Yves Saint Laurent ($4 000) - все було на вищому класі. Численних гостей, серед яких були друзі молодят з числа голлівудських колег - Кемерон Діас, Кортні Кокс, Сальма Хайек, щедро пригощали шампанським і морепродуктами ($300 000). Зберегти приватність свята допомогла посилена охорона вартістю $100 000. Шкода, що гарне свято не виявилося гарантом сімейного щастя.
8 місце: Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс
Бюджет весілля - $1,5 мільйона
Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс
Восьму позицію рейтингу розділили Майкл Дуглас з Кетрін Зетою-Джонс витративши на її $1,5 мільйона. Дуглас і Джонс вибрали класичне місце для весільних урочистостей зіркової еліти - The Plaza Hotel в Нью-Йорку. На Кетрін була сукня з довгим шлейфом від Christian Lacroix ($140 000) і прикраси Fred Leighton загальною вартістю $300 000. Зіркових гостей було вдосталь: Дуглас-Джонс - Джек Ніколсон, Мег Райан і Голді Хоун.
7 місце: Крістіна Агілера і Джордан Бретмен
Бюджет весілля - $2 мільйони
Крістіна Агілера і Джордан Бретмен
Крістіна Агілера і Джордан Бретмен у весільній підготовці теж не думали про економію бюджету. Церемонія проводилася на тлі мальовничого виноградника в долині Напа (Каліфорнія). На нареченій була сукня від Christian Lacroix за $30 000 і прикраси Diamond Rosary загальною вартістю $10 000, смокінг нареченого обійшовся в більш скромну суму - $5 000. У номері для молодят за $3 500 на добу Крістину і Джордана проводжали зіркові друзі - Джастін Тімберлейк, Кемерон Діас, Пінк і Дрю Берімор.
6 місце: Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс
Бюджет весілля - $2,5 мільйона
Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс
Подробиці свого секретного весілля Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс розкрили лише через три місяці після одруження. Таємна церемонія пройшла з належним для Голлівуду розмахом: один весільний торт обійшовся парі в $3 000, не кажучи про решту 70 гостей. До вівтаря Лайвлі пішла в сукні з золотою вишивкою від Marchesa і 12-каратним діамантом від Lorraine Schwartz на безіменному пальці, коштував Рейнольдсу $2 мільйони.
5 місце: Том Круз і Кеті Холмс
Бюджет весілля - 3,5 мільйона
Том Круз і Кеті Холмс
Урочиста церемонія проходила в стінах замку Castello Odescalchi в передмісті Риму. Оренда приміщення обійшлася парі в $750 000. У списку з 150 гостей значилися такі імена, як Девід і Вікторія Бекхем, Дженніфер Лопес і Марк Ентоні, Брук Шилдс, Кріс Хенси, Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт і навіть Андреа Бочеллі, заспівав для молодят. Вінчальні вбрання нареченого і нареченої створював Джорджіо Армані - сукня, прикрашена кристалами Swarovski коштувало $45 000, смокінг - $3 000. Шкода, що ідилія після такого казкової весілля тривала всього шість років.
4 місце: Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл
Бюджет весілля - $6,5 мільйонів
Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл
Прощання з холостяцьким життям Джастін Тімберлейк святкував повним ходом. Разом з обраницею Джесікою Біл співак зважився на дуже дороге весілля (враховуючи, що гостей було небагато) вартістю $6,5 мільйонів. Торжество проходило на італійському курорті Borgo Egnazia і розтягнулося на тиждень - всіх гостей молодята розмістили в готелі. Наречена вбралася в ніжно-рожеве плаття з багатоярусної спідницею від Giambattista Valli, наречений вибрав класику - смокінг Tom Ford. Джастін - музикант тому він сам розважав гостей синглами, написаними особисто для коханої.
3 місце: Майкл Джордан і Іветт Пріето
Бюджет весілля - $10 мільйонів
Майкл Джордан і Іветт Пріето
Відкриває трійку лідерів нашого рейтингу «найдорожчі весілля» відомий баскетболіст Майкл Джордан і його обраниця - кубинська модель Іветт Прієто. Своє друге одруження спортсмен святкував на широку ногу: на церемонію в Палм-Біч було запрошено 500 гостей. Почалося свято з вінчання в церкві Bethesda by the Sea, а продовжилося гучним банкетом під величезним шатром на території гольф-клубу Bear's Club. Під завісу свята на всіх чекав грандіозний феєрверк. Але найбільш щедрим жестом Джордана стало інше: замість подарунків він попросив гостей пожертвувати кошти на благодійність.
2 місце: Кім Кардашян і Каньє Уест
Бюджет весілля – $12 мільйонів
Кім Кардашян і Каньє Уест
Весілля відбулося в 2014 році. Розкішне свято вартістю $12 мільйонів виправдало всі очікування публіки: красива церемонія у середньовічній фортеці Форте ді Бельведері у Флоренції, прохід нареченої до вівтаря під живий спів Андреа Бочеллі, вінчальні вбрання від Givenchy, вівтар потопав у квітах і величезні декорації з білих троянд, на тлі яких гості з молодятами влаштували фотосесію - розмах і антураж цього весілля знаменитостей не може не вражати. Не рахуючи оренди замку за $410 000, сукні нареченої за $2,1 мільйона і гонорарів Андреа Бочеллі і Лани Дель Рей, що виступали на святі, більша частина бюджету пішла на передвесільну підготовку з репетиціями вечері, танцю і послугами музикантів.
1 місце: принц Вільям і Кейт Міддлтон
Бюджет весілля – $34 мільйони
принц Вільям і Кейт Міддлтон
Безумовно, найдорожче весілля в світі не тільки десятиліття, а й століття, що сталася в 2011 році. Обраницею принца Вільяма стала спадкоємця британського престолу — Кейт Міддлтон. Сьогодні вона є однією з найвпливовіших жінок світу. За ходом церемонії затамувавши подих, стежив весь світ. Поява Кейт у вінчальній сукні від Alexander McQueen за $434 000 не залишило у публіки сумнівів — вона справжня принцеса. Вінчання і подальше торжество проходили за традицією у Вестмінстерському абатстві і Букінгемському палаці, куди прибули близько 2000 гостей, в числі яких сер Елтон Джон, Роуен Аткінсон, Гай Річі, Девід та Вікторія Бекхем, Маріо Тестіно. Квіткове оздоблення весілля обійшлося в $800 000, торт - в $80 000.