2021-03-14
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Кавер-бенд VaLiza - найкращі музиканти які ми могли собі уявити!) Деякі гості танцювали навіть босі! Бо ніжки боліли, а не танцювати було просто неможливо)) Ми довго шукали саме таких крутих музикантів з ідеальним репертуаром музики😍 Ще один бонус - вони мають свого ведучого, який і співав, і грав, і вів наше весілля просто на висоті!!) Окрема подяка ведучому Любомиру, який не давав нашим гостям скучати за столами))
2020-11-01
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
VaLiza ви топчик! Ми дуже раді що доля нас звела з вами: у вас є все крутий вокал, якісне звучання, а саксофон.....це любов!!! Ми ні на мить не засумнівалися у нашому виборі!!! Ви просто круті! Не зважаючи, що наще весілля було не виличке, але ви зуміли запалити зал так, що ніхто не залишився байдужим))) О після весілля всі в один голосос говорили нам, що було мало... всі хотіла продовження))) на стільки все круто було))) Єдине за що ми шкодуємо - це карантинні обмеження до 11години(( якби не це двіж тривав би до ранку!!! Любимо Вас і длякуємо кожному з Вас за ту нереальну круту атмосферу та емоції, які Ви зуміли подарувати! Ваші молодята Василь та Наталя)
2020-09-27
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Всім привіт.Знаєте як я обрала цей гурт на своє весілля? Я працювала у ресторані десь 1,5 року і майже кожних вихідних у нас було весілля, я бачила та чула стільки музичних гуртів, но тільки коли я почула кавер бенд " Валіза" моє серце сказало -так- це вони, саме вони будуть на твоєму весіллі.Чоловік мене підтримав і ми не прогадали.Ви дуже круті, драйвові, ви просто бомбезні.Всім хто шукає музичний супровід на весілля чи якусь іншу забаву рекомендуємо КАВЕР БЕНД "ВАЛІЗА" - ви найкращі.😘😘😘ОЛЕГ і ТАНЯ.
2019-12-25
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Хочемо вислови величезну подяку гурту «VaLiza»!!!!😉 Ви неймовірні!!! Мега позитивні і щирі люди! З першої зустрічі були впевнені, що все пройде якнайкраще! Ви професіонали з великої літери! Більшість гостей взяли Ваші контакти, а працівники закладу забували працювати, бо заглядали із шпаринок тільки щоб подивитися і послухати ваші пісні😅😂 Завдяки Вам наше весілля було драйвовим веселим і дякуючи Вам танцювали всі і дорослі і малі❤️ Ви найкращі!!!! І ми безмежно вдячні, що випав такий шанс познайомитися з Вами!! Дякуємо за все! За гарний настрій і чудову атмосферу на нашому весіллі😘❤️ P.S Андріана та Марко (24.11.2019р)
2019-10-27
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Професійний молодий харизматичний колектив, який заслуговує тільки найкращих та найвищих хвалебних епітетів.) Кожен із них окремо та в сукупності усі вони разом просто неймовірна суміш яка заряджає свято позитивом та драйвом. Вони - люди які вселили довіру із першої зустрічі, звернули нашу увагу на нюанси про які ми б навіть не задумались. Молодці, молодці, молодці! Рекомендую! Замовляйте і про музику і розваги на вашому святі можете більше не турбуватись.))) https://www.instagram.com/p/B13tqHDIv0-/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
2019-10-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Хочемо висловити подяку гурту VaLiza! 13 липня 2019 року на корпоративі в Хмельницькому вони зарядили усіх позитивною енергією та задали гарний настрій на весь вечір! Усім, хто хоче, щоб їхнє свято пройшло весело і незабутньо – рекомендуємо!
2019-10-01
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Пройшло чуть менше доби з моменту коли цей неймовірний кавер-бенд розпочав свій виступ на нашому сімейному святі, а ми все ще під враження від їхнього виконання. 10 з 5 зірок буде недостатньо щоб оцінити їхнє виконання, емоції, подачу, позитив!!! Хочете твіст? Будь ласка! Хочете коломийку? Прошу! Може сучасні хіти? Без проблем! Вони неймовірні!!! Безмежно Талановиті!!! Просто найкращі!!!! Дата весілля 8.09.2019
2019-09-26
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
VaLiza - то любов з першого погляду. Я довго шукала кавер-бенд, бо про інший вид виконавців не могло бути й мови. Мені залежить не тільки на майстерності виконавців, але й на їх аурі та харизмі. Побачивши кілька записів - я вже знала, що хочу тільки їх. Вони випромінюють стільки позитиву і добра, гармонії і тепла, що я вже не уявляла свого свята без «валізівців»)) Дякую вам просто безмежно! Такої атмосфери я ще не бачила ніде. Кожен гість підходив і питав, де я вас відкопала)) Всі в захваті! Чудово, що ви не обмежуєтесь лише Львівською областю, але завітали і до нас в Івано-Франківську :) Чесно, я вперше бачила, щоб гості вже танцювали з першої пісні! Ви - це знахідка! Дякую за 9 червня! Ви зробили цей день незабутнім і прекрасним)❤️
2019-09-04
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Просто неймовірні музиканти!! Отримали величезну насолоду від їхньої музики, до того ж так заводять людей на танцполі, що просто слів нема!! Окреме спасибі за Someone like you!!!! ДУже приємні й позитивні у спілкуванні люди, дослухаються до всіх побажань та вміло відчувають настрій публіки! Все було дуже круто, гості надзвичайно задоволені, а ми ще більше!!!! Дякуємо за неймовірний настрій! Ви крутезні!! Без сумніву рекомендуємо!!!!!
2018-12-28
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Дякуємо команді за створений чудовий святковий настрій, якісну живу музику та лояльний ціновий підхід. Наш захід вдався на всі 100%! Ще більшого натхнення і зростання вам у Новому році!
2018-12-11
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Памятаю вас ще з минулого року коли ви грали під іншою назвою в Панській горі на весіллі моїх друзів. Ще тоді був вражений професіоналізмом і цілісністю колективу. Тепер побачив нове відео , кращого результату уявити не можна. Ви не реальні, драйвові, енергійні і щирі! Успіхів!
2018-12-07
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Знавці своєї справи!!! Молодці!!!!
2018-12-07
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Просто бомбезна команда професіоналів! Надзвичайно добрі, позитивні і приємні у спілкуванні люди, вокал "на Ура", вміють створити атмосферу свята. Жодних проблем чи непорозумінь не виникало, доступна ціна. Все на найвищому рівна. Рекомендую!
2018-12-07
5.0
5.0