По домовленості

Золоте шоу

Львів

Фотографії

Детальніше про Золоте шоу

   "Золоте  шоу" - це iнтригуюче i унiкальне шоу, яке не дає розслабитися глядачу до самого кiнця. Тiльки уявiть собi: прекрасну дiвчину -художницю, яка легкими i плавними рухами руки водить пензлем по чорному полотнi, яке встановлене перед глядачами. В самий кульмiнацiйний момент шоу, художниця робить паузу i одним рiзким рухом кидає на полотно блискучу пудру, яка на мить повнiстю огортає полотно, i коли вона осiдає, перед глядачем постає унiкальна картина. 
      В результатi гостi Вашого свята будуть в захватi вiд побаченого, залишуть в своiй пам'ятi незабутнi спогали на довгi роки.
 
      В комплекс послуг входить:
 - мольберт i полотно не стандартного розмiру;
- спецiалiзована блискуча пудра;
- робота художницi.      Вiд замовникiв буде потрібно:
- невелика площадка де малюэ художниця;
- обговорення теми картини (портрет, пейзаж, архiтектура, логотип компанii або закладу, новорiчна картина), яка залишаэться Вам в якостi падарунка на згадку.
   "Золоте  шоу" - це iнтригуюче i унiкальне шоу, яке не дає розслабитися глядачу до самого кiнця. Тiльки уявiть собi: прекрасну дiвчину -художницю, яка легкими i плавними рухами руки водить пензлем по чорному полотнi, яке встановлене перед глядачами. В самий кульмiнацiйний момент шоу, художниця робить паузу i одним рiзким рухом кидає на полотно блискучу пудру, яка на мить повнiстю огортає полотно, i коли вона осiдає, перед глядачем постає унiкальна картина.        В результатi гостi Вашого свята будуть в захватi вiд побаченого, залишуть в своiй пам'ятi незабутнi спогали на довгi роки.         В комплекс послуг входить:  - мольберт i полотно не стандартного розмiру; - спецiалiзована блискуча пудра; - робота художницi.      Вiд замовникiв буде потрібно: - невелика площадка де малюэ художниця; - обговорення теми картини (портрет, пейзаж, архiтектура, логотип компанii або закладу, новорiчна картина), яка залишаэться Вам в якостi падарунка на згадку.
Послуги
Зв'язок з нами:

Золоте шоу FAQ

по домовленості

Нагороди "Золоте шоу"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті