По домовленості

Интернет-магазин "Vit-Zakaz

Київ

Детальніше про Интернет-магазин "Vit-Zakaz


Интернет-магазин "Vit-Zakaz" - дистриб'ютор відомих світових виробників. На українському ринку наша продукція представлена вже 12 років. 



Вибір запрошень на весілля - трепетне діло.
 
На нашому сайті представлені урочисті листівки, ексклюзивні листівки з елементами ручної роботи, недорогі класичні (традиційні) запрошення, елітні запрошення на весілля, запрошення свитки, а також "дерев'яні" листівки та запрошення класу VIP (лазерна вирубка, елементи декору, тиснення золотом,присипка ).
 
   Ця продукція - яскраве, оригінальне рішення для людей з гарним смаком, що цінують ексклюзив.
 
Ми прагнемо враховувати інтереси клієнтів, щоб кожен знайшов відповідні запрошення.
 
Наші ціни приємно здивують Вас.
 
Доставка по всій Україні, швидко та надійно!
 

 
Интернет-магазин "Vit-Zakaz" - дистриб'ютор відомих світових виробників. На українському ринку наша продукція представлена вже 12 років.  Вибір запрошень на весілля - трепетне діло.   На нашому сайті представлені урочисті листівки, ексклюзивні листівки з елементами ручної роботи, недорогі класичні (традиційні) запрошення, елітні запрошення на весілля, запрошення свитки, а також "дерев'яні" листівки та запрошення класу VIP (лазерна вирубка, елементи декору, тиснення золотом,присипка ).      Ця продукція - яскраве, оригінальне рішення для людей з гарним смаком, що цінують ексклюзив.   Ми прагнемо враховувати інтереси клієнтів, щоб кожен знайшов відповідні запрошення.   Наші ціни приємно здивують Вас.   Доставка по всій Україні, швидко та надійно!    
Зв'язок з нами:

Нагороди "Интернет-магазин "Vit-Zakaz"

З нами 5 років

Весільні Запрошення на ваше весілля у вашому місті