По домовленості

Ярина

Львів

Детальніше про Ярина

Весільна сукня від дизайнера Оксани Мухи Elegance колекція Romina.
 
Ціна 6 900 грн.
 
Корсетна сукня з відкритою стрічковою шнурівкою на спині. Уся виконана із мережива (не знаю яке саме: французьке чи ще якесь, але дуже високоякісне) і якісної дорогої тканини.
Сукня надзвичайно зручна, не сковує рухів, гарно лежить по фігурі.
 
Колір: білий.
Основні матеріали: атлас матовий, мереживо, фатин англійський.
Розмір: регулюється на XS, S, M (або 34-38). Можливий й інший розмір, корсет цілком регулюється (є запас щоб розширити або звузити).
Зріст: 174 + невисокий каблук.
Можна одягати як з кільцями, так і без.
Сукня у відмінному стані, після професійної хімчистки.
Фірмовий чохол.
 
Ліф задрапірований фатином, під грудьми оздоблений декоративним паском з ручною вишивкою кристалами Swarovski і перлинами.
 
Топ покрито мереживом. Невеличкий шлейф 30 см, який в разі потреби можна припіднімати за бретельку.
Весільна сукня від дизайнера Оксани Мухи Elegance колекція Romina.   Ціна 6 900 грн.   Корсетна сукня з відкритою стрічковою шнурівкою на спині. Уся виконана із мережива (не знаю яке саме: французьке чи ще якесь, але дуже високоякісне) і якісної дорогої тканини. Сукня надзвичайно зручна, не сковує рухів, гарно лежить по фігурі.   Колір: білий. Основні матеріали: атлас матовий, мереживо, фатин англійський. Розмір: регулюється на XS, S, M (або 34-38). Можливий й інший розмір, корсет цілком регулюється (є запас щоб розширити або звузити). Зріст: 174 + невисокий каблук. Можна одягати як з кільцями, так і без. Сукня у відмінному стані, після професійної хімчистки. Фірмовий чохол.   Ліф задрапірований фатином, під грудьми оздоблений декоративним паском з ручною вишивкою кристалами Swarovski і перлинами.   Топ покрито мереживом. Невеличкий шлейф 30 см, який в разі потреби можна припіднімати за бретельку.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ярина"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті