По домовленості

Wedding&еvent agency "Mavory"

Львів

Фотографії

Детальніше про Wedding&еvent agency "Mavory"

Головне в житті займатися тим, що ти любиш! Ми любимо весілля, тому до кожноuj з них ми ставимося як до єдиного в своєму роді унікальної події.
Разом з Вами ми розкриваємо Ваші бажання і мрії, навіть такі, які, на перший погляд, здається реалізувати неможливо, і створюємо по-справжньому ВАШЕ свято.
ПІДГОТОВКА
Протягом всієї підготовки до весілля, яке може тривати від одного місяця до цілого року, з Вами буде Ваш персональний організатор, консультант, помічник і Ваш найкращий друг, який буде вирішувати всі необхідні питання, що виникають в процесі планування весілля. Нам дуже важливо, щоб підготовка до весілля стала для Вас цікавим, захоплюючим і зовсім не напруженим процесом, в ході якого Ви могли б насолоджуватися кожним етапом. 
УНІКАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ
 Під кожне весілля ми придумуємо свою ідею, свою історію від цього будується і вся картинка Вашого дня. Дуже важливо врахувати загальний стиль і настрій весілля - миле затишне весілля на 30 гостей, без гучних промов і тостів, в заміському будинку, з  сюрпризами для гостей, або ж розкішне весілля  з насиченою програмою, яскравим шоу і веселощами до ранку. Ми знайомимося з Вами і, зрозумівши, що потрібно саме Вам, починаємо роботу. Наступний етап - це продумування візуальної складової весілля. Тут ми намагаємося виділити особливості Вашої пари, Вашу історію і з'єднати всі в єдину картинку. Завдяки тому, що ми беремо участь в розробці дизайну,  стилістики, ми повністю контролюємо весь процес створення краси.
ЕМОЦІЙНА СКЛАДОВА
Емоції - це одна з найважливіших складових Вашого свята. Саме емоції - це те, що залишиться в пам'яті у Вас і Ваших гостей. Щоб добитися ідеального результату, ми ретельно опрацьовуємо сценарій і програму всього весільного дня, починаючи від зборів і закінчуючи фінальною крапкою банкету. 
НАЙВАЖЛИВІШИЙ ДЕНЬ
В день весілля наша команда перша приїжджає на майданчик і контролює всі етапи підготовки, роботу всіх підрядників, стежить за технічним виконанням. У кожного організатора є своя зона відповідальності і тому налагоджена командна робота дозволяє координувати всі етапи підготовки. З молодятами в цей момент присутній їх персональний організатор, який вів їх весілля з самого першого дня. Він стежить за таймінгом молодят, щоб вони нікуди не спізнилися, стежить за комфортом, щоб їм не задавали багато зайвих питань щодо весільного дня, в загальному, він стежить за тим, щоб молоді ні про що не думали і насолоджувалися найважливішим днем ??у їхньому житті.
Головне в житті займатися тим, що ти любиш! Ми любимо весілля, тому до кожноuj з них ми ставимося як до єдиного в своєму роді унікальної події. Разом з Вами ми розкриваємо Ваші бажання і мрії, навіть такі, які, на перший погляд, здається реалізувати неможливо, і створюємо по-справжньому ВАШЕ свято. ПІДГОТОВКА Протягом всієї підготовки до весілля, яке може тривати від одного місяця до цілого року, з Вами буде Ваш персональний організатор, консультант, помічник і Ваш найкращий друг, який буде вирішувати всі необхідні питання, що виникають в процесі планування весілля. Нам дуже важливо, щоб підготовка до весілля стала для Вас цікавим, захоплюючим і зовсім не напруженим процесом, в ході якого Ви могли б насолоджуватися кожним етапом.  УНІКАЛЬНА КОНЦЕПЦІЯ  Під кожне весілля ми придумуємо свою ідею, свою історію від цього будується і вся картинка Вашого дня. Дуже важливо врахувати загальний стиль і настрій весілля - миле затишне весілля на 30 гостей, без гучних промов і тостів, в заміському будинку, з  сюрпризами для гостей, або ж розкішне весілля  з насиченою програмою, яскравим шоу і веселощами до ранку. Ми знайомимося з Вами і, зрозумівши, що потрібно саме Вам, починаємо роботу. Наступний етап - це продумування візуальної складової весілля. Тут ми намагаємося виділити особливості Вашої пари, Вашу історію і з'єднати всі в єдину картинку. Завдяки тому, що ми беремо участь в розробці дизайну,  стилістики, ми повністю контролюємо весь процес створення краси. ЕМОЦІЙНА СКЛАДОВА Емоції - це одна з найважливіших складових Вашого свята. Саме емоції - це те, що залишиться в пам'яті у Вас і Ваших гостей. Щоб добитися ідеального результату, ми ретельно опрацьовуємо сценарій і програму всього весільного дня, починаючи від зборів і закінчуючи фінальною крапкою банкету.  НАЙВАЖЛИВІШИЙ ДЕНЬ В день весілля наша команда перша приїжджає на майданчик і контролює всі етапи підготовки, роботу всіх підрядників, стежить за технічним виконанням. У кожного організатора є своя зона відповідальності і тому налагоджена командна робота дозволяє координувати всі етапи підготовки. З молодятами в цей момент присутній їх персональний організатор, який вів їх весілля з самого першого дня. Він стежить за таймінгом молодят, щоб вони нікуди не спізнилися, стежить за комфортом, щоб їм не задавали багато зайвих питань щодо весільного дня, в загальному, він стежить за тим, щоб молоді ні про що не думали і насолоджувалися найважливішим днем ??у їхньому житті.
Зв'язок з нами: