По домовленості

Вишиванки в Україні

Київ

Фотографії

Детальніше про Вишиванки в Україні

Пропонуємо купити українські вишиванки: вишиті рушники, сукні, блузи, костюми.
Геометричні та рослинні орнаменти, притаманні слов’янській культурі кружальця, трикутники, ромби, кривульки, лінії, хрести, бережно вишиті червоними і чорними нитками на полотні.
Через українській стрій, ми проявляємо шану нашій багатовіковій культурі, стверджуємо національну свідомість, передаємо свою ідентичність.
Вишиваний рушник прикрашає помешкання, вівтарі та ікони в церквах, є атрибутом народних звичаїв, обрядів, церемоній, на рушнику новонароджену дитину тримають на хрещенні, його беруть на сватання й весілля, рушником увінчують завершення будівництва, вишитими рушниками огортають хліб, рушник обов’язково беруть у далеку дорогу, а також із вишитим рушником радо вітають гостей.
Українська вишита (вишивана) сорочка чи рушник – це чудовий подарунок для близьких людей: коханих, батьків, родичів і друзів.
Український вишитий рушник, як і вишивка в цілому, надає позитивної енергетики, естетичної вишуканості, зміцнює національну духовність та є доброю традицією важливих подій протягом всього життя.
(096) 249-55-49
(093) 702-88-38
Спеціалізований сайт про вишиванки в Україні
 
Доставка по всій Україні.
Пропонуємо купити українські вишиванки: вишиті рушники, сукні, блузи, костюми. Геометричні та рослинні орнаменти, притаманні слов’янській культурі кружальця, трикутники, ромби, кривульки, лінії, хрести, бережно вишиті червоними і чорними нитками на полотні. Через українській стрій, ми проявляємо шану нашій багатовіковій культурі, стверджуємо національну свідомість, передаємо свою ідентичність. Вишиваний рушник прикрашає помешкання, вівтарі та ікони в церквах, є атрибутом народних звичаїв, обрядів, церемоній, на рушнику новонароджену дитину тримають на хрещенні, його беруть на сватання й весілля, рушником увінчують завершення будівництва, вишитими рушниками огортають хліб, рушник обов’язково беруть у далеку дорогу, а також із вишитим рушником радо вітають гостей. Українська вишита (вишивана) сорочка чи рушник – це чудовий подарунок для близьких людей: коханих, батьків, родичів і друзів. Український вишитий рушник, як і вишивка в цілому, надає позитивної енергетики, естетичної вишуканості, зміцнює національну духовність та є доброю традицією важливих подій протягом всього життя. (096) 249-55-49 (093) 702-88-38 Спеціалізований сайт про вишиванки в Україні   Доставка по всій Україні.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Вишиванки в Україні"

З нами 5 років