По домовленості

Вишукана весільна сукня

Львів

Фотографії

Детальніше про Вишукана весільна сукня

 
Продам вишукану весільну сукню від фірми Тюліпія. Модель "Мішель" 2012 року, молочного кольору (айворі) на тендітну наречену. Розмір  42/XS (проте можна  регулювати стяжкою корсету). Ріст 170 (163 см + каблук 7 см).
Пишна сукня силуету рибка із акцентом на талії, що дуже підкреслює фігуру. Сукня виконана із натурального французького мережива "шантельє", атласу, якісного фатіну. Підкладка з котону, що додає їй надзвичайної зручності в рухах та відчуття комфорту як і в жару так  і в більш прохолодну погоду. Стрічка з бантом на поясі замінена на атласнну насиченого темносинього кольору з пишнішим бантом. Одягнута один раз - в ідеальному стані.
З сукнею віддаю кільця під сукню, накидку в церкву у вигляді крилець (з фатіну), чохол для зберігання.
В живу виглядає надзвичайно ефектно і вишукано! Кому подобається- дзвоніть, домовимося про примірку.
  Продам вишукану весільну сукню від фірми Тюліпія. Модель "Мішель" 2012 року, молочного кольору (айворі) на тендітну наречену. Розмір  42/XS (проте можна  регулювати стяжкою корсету). Ріст 170 (163 см + каблук 7 см). Пишна сукня силуету рибка із акцентом на талії, що дуже підкреслює фігуру. Сукня виконана із натурального французького мережива "шантельє", атласу, якісного фатіну. Підкладка з котону, що додає їй надзвичайної зручності в рухах та відчуття комфорту як і в жару так  і в більш прохолодну погоду. Стрічка з бантом на поясі замінена на атласнну насиченого темносинього кольору з пишнішим бантом. Одягнута один раз - в ідеальному стані. З сукнею віддаю кільця під сукню, накидку в церкву у вигляді крилець (з фатіну), чохол для зберігання. В живу виглядає надзвичайно ефектно і вишукано! Кому подобається- дзвоніть, домовимося про примірку.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Вишукана весільна сукня"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті