По домовленості

Вогняне шоу "ProFire"

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Вогняне шоу "ProFire"

Контактний номер  (093) 034-09-94E-mail:    Yura.Staryk@gmail.com
 
Вас Вітає Професійна Школа Вогню "ProFire"
Професійні майстри Школи Вогню із задоволенням подарують Вам Незабутню Шоу Програму в Вашому Житті!
Ви отримаєтеексключивне постановочне шоу, чітко вибудуване під ритмічні музичні композиції та тематику свята!  
Ви зможете насолодитисьне тільки високим рівнем володіння вогняними та світлодіодними інструментами, а й ефектними хореографічними та акробатичними постановками, жонглюванням вогняними предметами і видуванням вогню, барвистими костюмами та інсталціями.
Ми досконало поєднуємо тематику програми з Вашим Святом!
Ми піклуємось про вашу безпеку , тому чітко розуміємо на якому майданчику яку програму необхідно виконувати.
Ми бережно ставимось до роботи в приміщенні, тому створюємо особливу вогняну програму із використанням спеціального палива.
На стадіонах або міських заходах, коли глядачі переглядають шоу із далека, ми пропонуємо програму з участю максимальної кількості артистів із використанням різноманітних вогняних інструментів та інсталяцій, які максимально ефектно заповнюють весь простір сцени.
У Вас є можливість обирати широкий асортимент послуг, які підійдуть на будь-яке свято!
До вашої уваги повний перелік послуг, які точно підійдуть під ваше свято:
- ВОГНЯНЕ ШОУ, з урахуванням максимальної кількості ефектів (пірофонтани, феєрверк, вогняне коло);
- УНІКАЛЬНЕ ВОГНЯНО-ПІРОТЕХНІЧЕ ШОУ з Високим Феєрверком;
- КУБІЧНІ СФЕРИ ТА ВОГНЯНІ КОНСТРУКЦІЇ;
- ВИДУВАННЯ ВОГНЮ;
- ПАЛАЮЧІ НАДПИСИ з різноманітними фігурами (серця закоханих, ювілейні бокали);
- ПРОФЕСІЙНА ФОТОСЕСІЯ з вогнем;
- СВІТЛОДІОДНЕ ШОУ, в яке входить світлодіодні костюми, діодний реквізит для роботи;
- СВІТЛОДІОДНІ НАДПИСИ з різноманітними фігурами;
- МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИСТЕЦТВУ ЖОНГЛЮВАННЯ-МАНІПУЛЮВАННЯ ВОГНЕМ;
- ВИСТУПИ ЗІ СТРІЧКАМИ ТА ФЛУОРЕСЦЕНТНИМ РЕКВІЗИТОМ;
- АКРОБАТИ;
- АКВАГРИМ;
Ми працюємо у будь-яку мить Вашого Життя!
Контактний номер  (093) 034-09-94E-mail:    Yura.Staryk@gmail.com   Вас Вітає Професійна Школа Вогню "ProFire" Професійні майстри Школи Вогню із задоволенням подарують Вам Незабутню Шоу Програму в Вашому Житті! Ви отримаєтеексключивне постановочне шоу, чітко вибудуване під ритмічні музичні композиції та тематику свята!   Ви зможете насолодитисьне тільки високим рівнем володіння вогняними та світлодіодними інструментами, а й ефектними хореографічними та акробатичними постановками, жонглюванням вогняними предметами і видуванням вогню, барвистими костюмами та інсталціями. Ми досконало поєднуємо тематику програми з Вашим Святом! Ми піклуємось про вашу безпеку , тому чітко розуміємо на якому майданчику яку програму необхідно виконувати. Ми бережно ставимось до роботи в приміщенні, тому створюємо особливу вогняну програму із використанням спеціального палива. На стадіонах або міських заходах, коли глядачі переглядають шоу із далека, ми пропонуємо програму з участю максимальної кількості артистів із використанням різноманітних вогняних інструментів та інсталяцій, які максимально ефектно заповнюють весь простір сцени. У Вас є можливість обирати широкий асортимент послуг, які підійдуть на будь-яке свято! До вашої уваги повний перелік послуг, які точно підійдуть під ваше свято: - ВОГНЯНЕ ШОУ, з урахуванням максимальної кількості ефектів (пірофонтани, феєрверк, вогняне коло); - УНІКАЛЬНЕ ВОГНЯНО-ПІРОТЕХНІЧЕ ШОУ з Високим Феєрверком; - КУБІЧНІ СФЕРИ ТА ВОГНЯНІ КОНСТРУКЦІЇ; - ВИДУВАННЯ ВОГНЮ; - ПАЛАЮЧІ НАДПИСИ з різноманітними фігурами (серця закоханих, ювілейні бокали); - ПРОФЕСІЙНА ФОТОСЕСІЯ з вогнем; - СВІТЛОДІОДНЕ ШОУ, в яке входить світлодіодні костюми, діодний реквізит для роботи; - СВІТЛОДІОДНІ НАДПИСИ з різноманітними фігурами; - МАЙСТЕР-КЛАС ПО МИСТЕЦТВУ ЖОНГЛЮВАННЯ-МАНІПУЛЮВАННЯ ВОГНЕМ; - ВИСТУПИ ЗІ СТРІЧКАМИ ТА ФЛУОРЕСЦЕНТНИМ РЕКВІЗИТОМ; - АКРОБАТИ; - АКВАГРИМ; Ми працюємо у будь-яку мить Вашого Життя!
Послуги
Зв'язок з нами:

Вогняне шоу "ProFire" FAQ

по домовленості

Нагороди "Вогняне шоу "ProFire""

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті