По домовленості

Vikar

Львів

Фотографії

Детальніше про Vikar



Іспанський хіромасаж (релаксаційний, терапевтичний та корегуючий напрямки, різні види обгортань, стоун - терапія, догляд за тілом за системою чотирьох стихій від ELLA BACHE - індивідуальна програма для кожного клієнта. Консультації та процедури проводить лікар реабілітолог)


Цукрова епіляція, або шугарінг (від англ. "Sugar» - цукор), користувалася популярністю ще в античних красунь. Першими навчилися робити цукровий епіляцію єгипетські дами. Можливо, тому в арабських країнах цей вид епіляції до цих пір користується популярністю - адже за вимогами своєї релігії мусульманські жінки повинні мати якомога менше волосся на тілі. У цукрового епіляції багато переваг: вона ефективна, підходить навіть для самої чутливої шкіри, натуральна і повністю безпечна, легко змивається водою. Є і недолік - це трохи боляче, але цілком терпимо, і через добу все проходить без сліду.


у НАС Є....ПЕДІКЮР РИБКАМИ)))) &..! Преимущества: Рыбки не только удаляют ороговевшую кожу, но и делают точечный микромассаж ступней. Процедура совершенно безболезненна и приятна. Самый экологически чистый способ ухода за ногами. Рыбий педикюр – хороший вариант для любителей необычных ощущений.


Турбо солярій


Кератинове лікування волосся


Іспанський хіромасаж (релаксаційний, терапевтичний та корегуючий напрямки, різні види обгортань, стоун - терапія, догляд за тілом за системою чотирьох стихій від ELLA BACHE - індивідуальна програма для кожного клієнта. Консультації та процедури проводить лікар реабілітолог) Цукрова епіляція, або шугарінг (від англ. "Sugar» - цукор), користувалася популярністю ще в античних красунь. Першими навчилися робити цукровий епіляцію єгипетські дами. Можливо, тому в арабських країнах цей вид епіляції до цих пір користується популярністю - адже за вимогами своєї релігії мусульманські жінки повинні мати якомога менше волосся на тілі. У цукрового епіляції багато переваг: вона ефективна, підходить навіть для самої чутливої шкіри, натуральна і повністю безпечна, легко змивається водою. Є і недолік - це трохи боляче, але цілком терпимо, і через добу все проходить без сліду. у НАС Є....ПЕДІКЮР РИБКАМИ)))) &..! Преимущества: Рыбки не только удаляют ороговевшую кожу, но и делают точечный микромассаж ступней. Процедура совершенно безболезненна и приятна. Самый экологически чистый способ ухода за ногами. Рыбий педикюр – хороший вариант для любителей необычных ощущений. Турбо солярій Кератинове лікування волосся
Зв'язок з нами:

Нагороди "Vikar"

З нами 5 років