По домовленості

Відеооператор Іван Сенета

Львів

Детальніше про Відеооператор Іван Сенета

 

Зйомка в Full HD якостіпрофесійне обладнанняіндивідуальний підхід до кожного клієнта.
Додаткові послуги:- Зйомка реєстрації одруження в окремий день- Зйомка Love Story- Післявесільна зйомка- Відеозапрошення
Відеозйомка і монтаж весілля:- Зйомка в день весілля- Монтаж весільного фільму 90-120 хв. в форматі Full-HD- Запис змонтованого варіанту на DVD (2 примірник)- Запис змонтованого варіанту Full-HD відео на USB-накопичувач (1 примірник)
Ми врахуємо всі Ваші побажання щодо: відео,музики та сценарію. Допоможемо вибрати найбільш красиві місця нашого міста - для прогулянокта і зйомки.
Ціна та якість вас приємно здивує))
  Зйомка в Full HD якостіпрофесійне обладнанняіндивідуальний підхід до кожного клієнта. Додаткові послуги:- Зйомка реєстрації одруження в окремий день- Зйомка Love Story- Післявесільна зйомка- Відеозапрошення Відеозйомка і монтаж весілля:- Зйомка в день весілля- Монтаж весільного фільму 90-120 хв. в форматі Full-HD- Запис змонтованого варіанту на DVD (2 примірник)- Запис змонтованого варіанту Full-HD відео на USB-накопичувач (1 примірник) Ми врахуємо всі Ваші побажання щодо: відео,музики та сценарію. Допоможемо вибрати найбільш красиві місця нашого міста - для прогулянокта і зйомки. Ціна та якість вас приємно здивує))
Ціна
Зв'язок з нами:

Відеооператор Іван Сенета FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Відеооператор Іван Сенета"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті