від 100 $

Весільнi сукні від Галини Шептицької!

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільнi сукні від Галини Шептицької!

Ви хочете виглядати в цей день по особливому, а може вашому магазину потрібні ексклюзивні моделі суконь, костюмів, спідничок , жакетів, блуз!?
Приходьте до нас ми запропонуємо вам вишукані сукні для вашого свята.Ми виготовляєм сукні з найкращих якісних тканин та кружив, прикрашаєм ручною вишивкою,стразами,бісером.Хороший професійний покрій сукні підкреслить ваш силует і приховає недоліки.Наш дизайнер допоможе вам вибрати сукню, чи намалює  декілька ескізів І ми пошиємо вам особливу сукню під ваш стиль та розмір.В нас діють найкращі ціни на прокат тапродаж приходьте до нас ми вас чекаємо!!!! 
Пропонуємо спіпрацю власникам салонів,реалізаторам.Колекція суконь від Галини Шептицької надасть ексклюзивності вашому салону.Ми використовуємо в пошитті плаття, тільки хорошої якості тканини та гіпюри,оздоблюэмо ручною вишивкою.Конструктор та дизайнер розробляє складні моделі і ми їх втілюємо у життя.Недорого.

Телефон:0969033294 дизайнер Галина
Ви хочете виглядати в цей день по особливому, а може вашому магазину потрібні ексклюзивні моделі суконь, костюмів, спідничок , жакетів, блуз!? Приходьте до нас ми запропонуємо вам вишукані сукні для вашого свята.Ми виготовляєм сукні з найкращих якісних тканин та кружив, прикрашаєм ручною вишивкою,стразами,бісером.Хороший професійний покрій сукні підкреслить ваш силует і приховає недоліки.Наш дизайнер допоможе вам вибрати сукню, чи намалює  декілька ескізів І ми пошиємо вам особливу сукню під ваш стиль та розмір.В нас діють найкращі ціни на прокат тапродаж приходьте до нас ми вас чекаємо!!!!  Пропонуємо спіпрацю власникам салонів,реалізаторам.Колекція суконь від Галини Шептицької надасть ексклюзивності вашому салону.Ми використовуємо в пошитті плаття, тільки хорошої якості тканини та гіпюри,оздоблюэмо ручною вишивкою.Конструктор та дизайнер розробляє складні моделі і ми їх втілюємо у життя.Недорого. Телефон:0969033294 дизайнер Галина
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільнi сукні від Галини Шептицької!"

З нами 5 років