По домовленості

Весільні торти, тістечка та короваї від Лігумінки

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільні торти, тістечка та короваї від Лігумінки

Ми з радістю доповнимо вашу особливу подію нашими солодощами. Серед нашого асортименту порційні тістечка, цікаві десерти, стилізовані тортики. Розробляємо солодке під ваші вподобання, та вашу святкову подію. Здійснюємо доставку, оформляємо фуршетні столи.
 
Ми знаємо, як важливо обрати саме те, що любиш і вмієш найкраще, і робити це на радість іншим. Тому для Тебе ми печемо усю смакову палітру тістечок і цвібаків, омріяні легкі помадки, пишні пляцки, бабунене печиво і просто добре солодке. Саме для Тебе ми печемо твої спогади, думки та мрії.
Лише для Тебе створюємо витончені солодощі виключно з високоякісних інгредієнтів. Незрівняного смаку солодощів ми досягаємо використовуючи тільки натуральні складники, застосовуючи при цьому сучасні технології приготування, вкладаючи у кожний наш виріб любов та частинку своєї кондитерської душі. І саме так ми відтворюємо автентичні галицькі традиції та рецептури, експериментуємо та змінюємо,випробовуємо та створюємо ексклюзивні незабутні смаки випічки та солодощів. Ми трудимось заради того, щоб догодити саме Тобі, наш найвибагливіший Солодкоїжко!

Щиро Ваш, колектив майстерні солодки мрій «Лігумінка».
Ми з радістю доповнимо вашу особливу подію нашими солодощами. Серед нашого асортименту порційні тістечка, цікаві десерти, стилізовані тортики. Розробляємо солодке під ваші вподобання, та вашу святкову подію. Здійснюємо доставку, оформляємо фуршетні столи.   Ми знаємо, як важливо обрати саме те, що любиш і вмієш найкраще, і робити це на радість іншим. Тому для Тебе ми печемо усю смакову палітру тістечок і цвібаків, омріяні легкі помадки, пишні пляцки, бабунене печиво і просто добре солодке. Саме для Тебе ми печемо твої спогади, думки та мрії. Лише для Тебе створюємо витончені солодощі виключно з високоякісних інгредієнтів. Незрівняного смаку солодощів ми досягаємо використовуючи тільки натуральні складники, застосовуючи при цьому сучасні технології приготування, вкладаючи у кожний наш виріб любов та частинку своєї кондитерської душі. І саме так ми відтворюємо автентичні галицькі традиції та рецептури, експериментуємо та змінюємо,випробовуємо та створюємо ексклюзивні незабутні смаки випічки та солодощів. Ми трудимось заради того, щоб догодити саме Тобі, наш найвибагливіший Солодкоїжко! Щиро Ваш, колектив майстерні солодки мрій «Лігумінка».
Ціна
Типи тортів
Зв'язок з нами:

Весільні торти, тістечка та короваї від Лігум... FAQ

по домовленості

Нагороди "Весільні торти, тістечка та короваї від Лігумінки"

З нами 5 років