По домовленості

Весільна казка

Львів

Детальніше про Весільна казка

Салон "Весільна Казка" пропонує великий вибір весільних, вечірніх, дитячих суконь провідних вітчизняних та світових брендів:
To Be Bride (США)
White One (Іспанія)
Elianna Moore (Франція)
Miss Kelly (Франція) та інші...
 
Також до вашої уваги широкий асортимент аксесуарів.
"Весільна Казка" працює саме для вас-вона перетворить пошуки весільного вбрання у по-справжньому захопливу та приємну  подію. В салоні ви знайдете моделі різноманітних фасонів та стилів від класики до авангарду і haute couture, від звабливого міні до максі з феєричними шлейфами.
Довіртесь серцю та інтуїції - і ви не пройдете мимо сукні своєї мрії.
Чекаємо в гості за адресою:
м.Львів,вул.Січових Стрільців,17(біля університету)
щоденно з 10.00-18.00
вихідний-неділя
тел.097-79-777-87
www.salon-kazka.com 
Салон "Весільна Казка" пропонує великий вибір весільних, вечірніх, дитячих суконь провідних вітчизняних та світових брендів: To Be Bride (США) White One (Іспанія) Elianna Moore (Франція) Miss Kelly (Франція) та інші...   Також до вашої уваги широкий асортимент аксесуарів. "Весільна Казка" працює саме для вас-вона перетворить пошуки весільного вбрання у по-справжньому захопливу та приємну  подію. В салоні ви знайдете моделі різноманітних фасонів та стилів від класики до авангарду і haute couture, від звабливого міні до максі з феєричними шлейфами. Довіртесь серцю та інтуїції - і ви не пройдете мимо сукні своєї мрії. Чекаємо в гості за адресою: м.Львів,вул.Січових Стрільців,17(біля університету) щоденно з 10.00-18.00 вихідний-неділя тел.097-79-777-87 www.salon-kazka.com 
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

Весільна казка FAQ

по домовленості

Нагороди "Весільна казка"

З нами 5 років