від 450 $

Вадим Благий

Львів

Детальніше про Вадим Благий

Привіт, мене звати Вадим Благий. Я – професійний весільний фотограф.
Люблю фотографувати людей, їх переживання, щастя, кохання. Віддаю перевагу  класичному, чистому стилю. Для мене весільна фотографія – світла, ніжна, добра, романтична, не стримуюча сліз щастя, яка не приховує переживань – ось це справжня весільна фотографія.
Моя робота – це завжди якісна та професійна фотографія, фірмова продукція та спогади, які залишаються назавжди. Кожне весілля, яке я фотографую – це нова історія кохання, тривалістю в життя. Тому я намагаюсь зупинити кожен момент та кожну емоцію заради того, щоб ці відчуття можна було пережити ще раз, переглядаючи весільні фото.
Привіт, мене звати Вадим Благий. Я – професійний весільний фотограф. Люблю фотографувати людей, їх переживання, щастя, кохання. Віддаю перевагу  класичному, чистому стилю. Для мене весільна фотографія – світла, ніжна, добра, романтична, не стримуюча сліз щастя, яка не приховує переживань – ось це справжня весільна фотографія. Моя робота – це завжди якісна та професійна фотографія, фірмова продукція та спогади, які залишаються назавжди. Кожне весілля, яке я фотографую – це нова історія кохання, тривалістю в життя. Тому я намагаюсь зупинити кожен момент та кожну емоцію заради того, щоб ці відчуття можна було пережити ще раз, переглядаючи весільні фото.
Послуги
Стиль
Ціна
Зв'язок з нами:

Вадим Благий FAQ

450$

Традиціний, Сучасний

Ні

Ні

Так