По домовленості

Творча Майстерня " J-flor "

Львів

Фотографії

Детальніше про Творча Майстерня " J-flor "

Наші професійні дизайнери та декоратори докладають максимум зусиль,щоб кожне весілля стало справжньою мрією нареченої.Кожна деталь декору продумується до дрібниць,які творять особливу атмосферу урочистості.
Ми допоможемо вам у виборі флористики та загального стилю весілля,створенні унікальних декорацій,оформлення передвесільної фотосессії.
Живі квіти прикрашають свято своєю красою і довершенністю,тож радьтесь з професіоналами і обирайте їх ретельно.
 
Творча Майстерня J-Флор пропонує наступні послуги:
 
Весільна Флористика (виготовлення незабутніх весільних букетів, бутоньєрок для молодого,   свідків, гостей, квіти у волосся, браслети з живих і штучних квітів);
 
-оформлення виїзної церемонії;
 
-оформлення залів квітами і тканинами;
 
-прокат та виготовлення арок;
 
- розробка індивідуального стилю весілля;
 
-прикрашання авто живими, штучними квітами і декорами.
 
Весільні ПОЛІГРАФІЯ
-ЗАПРОШЕННЯ ручної роботи, розсадочние картки, бомбоньєрки, книги побажання, план розсадження для гостей і т.д.;
 
Весільні АКСЕСУАРИ
 
-подушечки для обручок, свічки, келихи, коробки для грошей в стилі вашого весілля.
 
 
Якщо Ви плануєте весілля, Вас цікавлять наші послуги і Ви хочете щоб ми допомогли Вам, то чекаємо ваших повідомлень в vk.com/jflor
і на електронну адресу J-flor@yandex.ua
 
 
Ми охоче домовимося з Вами про зустріч у зручний для Вас час і обговоримо всі деталі!
Наші професійні дизайнери та декоратори докладають максимум зусиль,щоб кожне весілля стало справжньою мрією нареченої.Кожна деталь декору продумується до дрібниць,які творять особливу атмосферу урочистості. Ми допоможемо вам у виборі флористики та загального стилю весілля,створенні унікальних декорацій,оформлення передвесільної фотосессії. Живі квіти прикрашають свято своєю красою і довершенністю,тож радьтесь з професіоналами і обирайте їх ретельно.   Творча Майстерня J-Флор пропонує наступні послуги:   Весільна Флористика (виготовлення незабутніх весільних букетів, бутоньєрок для молодого,   свідків, гостей, квіти у волосся, браслети з живих і штучних квітів);   -оформлення виїзної церемонії;   -оформлення залів квітами і тканинами;   -прокат та виготовлення арок;   - розробка індивідуального стилю весілля;   -прикрашання авто живими, штучними квітами і декорами.   Весільні ПОЛІГРАФІЯ -ЗАПРОШЕННЯ ручної роботи, розсадочние картки, бомбоньєрки, книги побажання, план розсадження для гостей і т.д.;   Весільні АКСЕСУАРИ   -подушечки для обручок, свічки, келихи, коробки для грошей в стилі вашого весілля.     Якщо Ви плануєте весілля, Вас цікавлять наші послуги і Ви хочете щоб ми допомогли Вам, то чекаємо ваших повідомлень в vk.com/jflor і на електронну адресу J-flor@yandex.ua     Ми охоче домовимося з Вами про зустріч у зручний для Вас час і обговоримо всі деталі!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Творча Майстерня " J-flor ""

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті