По домовленості

Конфеті,мильні бульбашки,холодні фонтани,салюти!!!

Львів

Детальніше про Конфеті,мильні бульбашки,холодні фонтани,салюти!!!


Професійне конфеті на Ваше свято
                    
                  Весілля,юбілей,корпоративна вечірка,хрестини,День народження
  (витратні  матеріали на вибір клієнта-паперові сердечка  червоні,прямокутнички  з фольги золото,срібло; зірочки парерові білі,імітація білого снігу білий дрібненький папір,штучні пелюстки троянд різних кольорів)
                       
                 Доставка до місця святкування та безперервна робота  конфеті- машини
                           до 6 хв.
        Ми зробимо ваше свято незабутнім!!!
Також У нас за найнижчими цінами у Львові Ви можете замовити: МИЛЬНІ БУЛЬБАШКИ,ВАЖКИЙ ДИМ, САЛЮТИ,ФЕЙЄРВЕРКИ,ХОЛОДНІ ФОНТАНИ!!!!
  Працюємо як по Львову,так і по Львівській області!!!!
Професійне конфеті на Ваше свято                                        Весілля,юбілей,корпоративна вечірка,хрестини,День народження   (витратні  матеріали на вибір клієнта-паперові сердечка  червоні,прямокутнички  з фольги золото,срібло; зірочки парерові білі,імітація білого снігу білий дрібненький папір,штучні пелюстки троянд різних кольорів)                                          Доставка до місця святкування та безперервна робота  конфеті- машини                            до 6 хв.         Ми зробимо ваше свято незабутнім!!! Також У нас за найнижчими цінами у Львові Ви можете замовити: МИЛЬНІ БУЛЬБАШКИ,ВАЖКИЙ ДИМ, САЛЮТИ,ФЕЙЄРВЕРКИ,ХОЛОДНІ ФОНТАНИ!!!!   Працюємо як по Львову,так і по Львівській області!!!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Конфеті,мильні бульбашки,холодні фонтани,салюти!!!"

З нами 5 років