По домовленості

Travel Inn

Львів м. Львів, вул. Костюшки, 3 (центр міста, орієнтир Львівська Митниця)

Фотографії

Детальніше про Travel Inn

Бувають дуже особливі моменти в житті...моменти, які вимагають особливих подорожей... Весілля закордоном – ідеальний вибір для всіх закоханих пар! До вашої уваги найрізноманітніші напрямки - починаючи від екзотики Тайланду, Шрі Ланки, ОАЕ, Куби, Домінікани, розкоші та спокою Мальдів, Сейшел, Маврикію і закінчуючи незабутніми автобусними турами до найромантичніших міст Європи! Ми пропонуємо повноцінну організацію весільних послуг в різних країнах світу, починаючи від вибору країни і підбору конкретного весільного майданчика, виходячи з побажань і бюджету:
-          офіційна реєстрація шлюбу -          вінчання за православним обрядом -          проведення символічного весілля за сценарієм молодят в будь-якому з романтичних куточків нашої планети -          бронювання готелю і трансфер для всіх гостей -          організація всієї програми перебування -          образ нареченого та нареченої -          весільний декор та флористика -          фото та відеозйомка -          весільний кортеж -          весільний банкет -          музичний супровід
 
Ми подбаємо про те, щоб кожна мить вашого перебування на відпочинку була сповнена радістю, романтикою, любов’ю і щастям! Вирушайте у вашу солодку весільну подорож разом з Travel Inn і ми подаруємо вам казку! Ніяких турбот, тільки романтика! Для нас не існує кордонів, і в якому б місці на землі ви не вирішили відсвяткувати один з найкращих днів у вашому житті, з нами ви завжди і скрізь будете почувати себе особливими!
Бувають дуже особливі моменти в житті...моменти, які вимагають особливих подорожей... Весілля закордоном – ідеальний вибір для всіх закоханих пар! До вашої уваги найрізноманітніші напрямки - починаючи від екзотики Тайланду, Шрі Ланки, ОАЕ, Куби, Домінікани, розкоші та спокою Мальдів, Сейшел, Маврикію і закінчуючи незабутніми автобусними турами до найромантичніших міст Європи! Ми пропонуємо повноцінну організацію весільних послуг в різних країнах світу, починаючи від вибору країни і підбору конкретного весільного майданчика, виходячи з побажань і бюджету: -          офіційна реєстрація шлюбу -          вінчання за православним обрядом -          проведення символічного весілля за сценарієм молодят в будь-якому з романтичних куточків нашої планети -          бронювання готелю і трансфер для всіх гостей -          організація всієї програми перебування -          образ нареченого та нареченої -          весільний декор та флористика -          фото та відеозйомка -          весільний кортеж -          весільний банкет -          музичний супровід   Ми подбаємо про те, щоб кожна мить вашого перебування на відпочинку була сповнена радістю, романтикою, любов’ю і щастям! Вирушайте у вашу солодку весільну подорож разом з Travel Inn і ми подаруємо вам казку! Ніяких турбот, тільки романтика! Для нас не існує кордонів, і в якому б місці на землі ви не вирішили відсвяткувати один з найкращих днів у вашому житті, з нами ви завжди і скрізь будете почувати себе особливими!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Travel Inn"

З нами 5 років