від 125 $

Театр ідей: вогняне шоу та справжнє середньовіччя!

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Театр ідей: вогняне шоу та справжнє середньовіччя!

Наш Театр ідей пропонує: середньовічні розваги та вогняне шоу!
Якщо вам довподоби романтика та доблесть, то це саме для вас! 
Середньовічна програма:
- лицарські бої;
- середньовічні танці;
- майстеркласи для глядачів;
- конкурси;
- демонстрація обладунків;
- постановка освідчення в коханні.
Фаєр шоу:
 
Наш Театр ідей пропонує: не просто фаєр шоу, а справжню вогняну феєрію, а різноманіття костюмів та постановок задовільнять будь-який найвибагливіший смак. Завітайте на наш сайт і переконайтеся: http://vejra.jimdo.com/. 
Постановки які ми пропонуємо:
- народний стиль;
- стиль кабаре;
- індійська історія кохання;
- драйвовий сучасний номер під дабстеп та Леді Гагу);
- номер в стилі Октобер фест;
У виступах використовуємо найрізноманітніший реквізит: хенси, пої, снеки, віяла, стафи, комети... Завершення кожної постановки супроводжується піротехнічним ефектом, якщо це весілля чи освідчення, то обов'язково використовуємо палаюче серце або можемо підготувати палаючі ініціали.
За інформацією звертайтеся: Світлана 067 69 69 575.
Наш Театр ідей пропонує: середньовічні розваги та вогняне шоу! Якщо вам довподоби романтика та доблесть, то це саме для вас!  Середньовічна програма: - лицарські бої; - середньовічні танці; - майстеркласи для глядачів; - конкурси; - демонстрація обладунків; - постановка освідчення в коханні. Фаєр шоу:   Наш Театр ідей пропонує: не просто фаєр шоу, а справжню вогняну феєрію, а різноманіття костюмів та постановок задовільнять будь-який найвибагливіший смак. Завітайте на наш сайт і переконайтеся: http://vejra.jimdo.com/.  Постановки які ми пропонуємо: - народний стиль; - стиль кабаре; - індійська історія кохання; - драйвовий сучасний номер під дабстеп та Леді Гагу); - номер в стилі Октобер фест; У виступах використовуємо найрізноманітніший реквізит: хенси, пої, снеки, віяла, стафи, комети... Завершення кожної постановки супроводжується піротехнічним ефектом, якщо це весілля чи освідчення, то обов'язково використовуємо палаюче серце або можемо підготувати палаючі ініціали. За інформацією звертайтеся: Світлана 067 69 69 575.
Послуги
Зв'язок з нами:

Театр ідей: вогняне шоу та справжнє середньов... FAQ

125$

Нагороди "Театр ідей: вогняне шоу та справжнє середньовіччя!"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті