від 550 $

Тарас Атаманів

Львів

Фотографії

Детальніше про Тарас Атаманів

Фотографія сповнена емоціями, чуттєвими моментами, драйвом і любовю - безцінна. Адже несе в собі історію, память про подію, яка не повториться уже ніколи. Інвестуючи великі суми у знання і техніку - робота професійного фотографа не може бути дешевою. Радий, що мої клієнти це розуміють. Сила у щирості емоцій, а не у кількості гостей чи багатстві меню. Колекціонуйте спогади і просто даруйте любов :)
У моєму розумінні фотографія - це можливість розказати правду про людей. Це сокровенний спосіб введення усіх кого я фотографую у стан особливої відвертості.
Мої герої чесні перед собою. Вони починають тонко відчувати красу у деталях. Радію, коли гості моїх зйомок відкривають нові для себе канали комунікації, де не потрібні слова, де об'єм і атмосфера не залежать від місця зйомки і так багато можна сказати одним лише поглядом, без слів. Я вважаю кожну людину красивою. Краса для мене дорівнює правді.І для того, щоб зняти правдиве фото вам не обов'язково бути професійними моделями.
Достатньо просто відшукати гармонію із собою і показати мені ваш стиль життя. Я відчуваю, що в силі бачити в людях потенціал, і знаю що можу його розкривати. Якісна фотографія - це ваша історія, ваші асоціації, ваші переживання. Моя скромна справа - естетичне оформлення вашої історії.
Фотографія сповнена емоціями, чуттєвими моментами, драйвом і любовю - безцінна. Адже несе в собі історію, память про подію, яка не повториться уже ніколи. Інвестуючи великі суми у знання і техніку - робота професійного фотографа не може бути дешевою. Радий, що мої клієнти це розуміють. Сила у щирості емоцій, а не у кількості гостей чи багатстві меню. Колекціонуйте спогади і просто даруйте любов :) У моєму розумінні фотографія - це можливість розказати правду про людей. Це сокровенний спосіб введення усіх кого я фотографую у стан особливої відвертості. Мої герої чесні перед собою. Вони починають тонко відчувати красу у деталях. Радію, коли гості моїх зйомок відкривають нові для себе канали комунікації, де не потрібні слова, де об'єм і атмосфера не залежать від місця зйомки і так багато можна сказати одним лише поглядом, без слів. Я вважаю кожну людину красивою. Краса для мене дорівнює правді.І для того, щоб зняти правдиве фото вам не обов'язково бути професійними моделями. Достатньо просто відшукати гармонію із собою і показати мені ваш стиль життя. Я відчуваю, що в силі бачити в людях потенціал, і знаю що можу його розкривати. Якісна фотографія - це ваша історія, ваші асоціації, ваші переживання. Моя скромна справа - естетичне оформлення вашої історії.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Тарас Атаманів FAQ

550$

Ні

Так

Так

Нагороди "Тарас Атаманів"

Краща фотографія місяця
З нами 5 років