По домовленості

Танцювальний експрес-курс (Львів)

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Танцювальний експрес-курс (Львів)

Танцювальний експрес-курс (Львів)
Якщо ви ще досі не вмієте танцювати, а вас запросили на весілля, ювілей або корпоратив, тоді ми зможемо вам допомогти!Пропонуємо навчитись за декілька занять кружляти у вальсі, польці а також декілька універсальних рухів, які допоможуть вам стати найтанцювальнішим гостем вечора!Заняття відбуваються в центрі міста за зручним вечірнім графіком!)
Лише за місяць (8 занять) ми з вами навчимося танцювати повільний і швидкий варіант вальсу, польку, а також прості танцювальні елементи, які ви зможете використовувати у своєму танці! І найголовніше чоловіки навчаться вести в танці своїх дам, а жінки слухатись ведення партнерів! І тоді ви по справжньому будете насолоджуватися своїм танцем!
Додаткова інформація за номерами:(097) 8217394(063) 2796636 Анастасія
Танцювальний експрес-курс (Львів) Якщо ви ще досі не вмієте танцювати, а вас запросили на весілля, ювілей або корпоратив, тоді ми зможемо вам допомогти!Пропонуємо навчитись за декілька занять кружляти у вальсі, польці а також декілька універсальних рухів, які допоможуть вам стати найтанцювальнішим гостем вечора!Заняття відбуваються в центрі міста за зручним вечірнім графіком!) Лише за місяць (8 занять) ми з вами навчимося танцювати повільний і швидкий варіант вальсу, польку, а також прості танцювальні елементи, які ви зможете використовувати у своєму танці! І найголовніше чоловіки навчаться вести в танці своїх дам, а жінки слухатись ведення партнерів! І тоді ви по справжньому будете насолоджуватися своїм танцем! Додаткова інформація за номерами:(097) 8217394(063) 2796636 Анастасія
Зв'язок з нами:

Перший танець на ваше весілля у вашому місті