По домовленості

Тамада,Ведучі, Конферансьє,Сценаристи.

Львів

Детальніше про Тамада,Ведучі, Конферансьє,Сценаристи.


Тамада
Ведуча (Ведучі)
Конферансьє
Парне ведення

 
Салати мають бути свіжі, наречена-красива, погода чудова, а тамада найкращий! 
 
 
 
Обіцяю:
 свято Ваше зробити настільки приємним,злагодженим і досконалим у всіх планах, щоб на відео,фото, в памяті та сецях залишились найприємніші спогади від свята!
 
 
Ведуча,Конферансьє,Тамада не лише з досвідом роботи, а з вищою театральною та психологічною освітами! Надзвичайно творча!Ідеями заінтригую самих вибагливих!Якість і професійність,поставлений голос,досвід,і умови залишать задоволеними молодят,батьків,родину та всіх гостей!Тактовність,відповідальність,пунктуальність на першому місці! 
 
Долучайтесь сюди,більше дізнавайтесь (тут відео,фото)
 
http://vk.com/tamada_vedy4i_mimu 
 
 
 
 

Весілля
Хрестини
Корпоративи
Випускні (випускний)
Ювілеї 

 
 
Найкраще весілля за найкращими умовами!
Не Вірете? Перевірте!
Завжди раді Всім дзвінкам!
Безкоштовні поради молодим та батькам!
І ще багато чого нахаляву!
Тамада Ведуча (Ведучі) Конферансьє Парне ведення   Салати мають бути свіжі, наречена-красива, погода чудова, а тамада найкращий!        Обіцяю:  свято Ваше зробити настільки приємним,злагодженим і досконалим у всіх планах, щоб на відео,фото, в памяті та сецях залишились найприємніші спогади від свята!     Ведуча,Конферансьє,Тамада не лише з досвідом роботи, а з вищою театральною та психологічною освітами! Надзвичайно творча!Ідеями заінтригую самих вибагливих!Якість і професійність,поставлений голос,досвід,і умови залишать задоволеними молодят,батьків,родину та всіх гостей!Тактовність,відповідальність,пунктуальність на першому місці!    Долучайтесь сюди,більше дізнавайтесь (тут відео,фото)   http://vk.com/tamada_vedy4i_mimu          Весілля Хрестини Корпоративи Випускні (випускний) Ювілеї      Найкраще весілля за найкращими умовами! Не Вірете? Перевірте! Завжди раді Всім дзвінкам! Безкоштовні поради молодим та батькам! І ще багато чого нахаляву!
Ціна
Зв'язок з нами:

Тамада,Ведучі, Конферансьє,Сценаристи. FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Тамада,Ведучі, Конферансьє,Сценаристи."

З нами 5 років