По домовленості

Алексей Скрименко - англомовний ведучий

Київ Вінниця Дніпро Львів Одеса

Детальніше про Алексей Скрименко - англомовний ведучий

Мої вітання. Давайте знакомиться
Меня звати Олексій Скрименко – я професіний ведучий. Мені 32 роки, 14 з них я працюю ведучим. Так за кордоном про цю професія, за звичай кажуть "Хтоо...". Не рідко я чую слова до свята, "якщо чесно ми знали навіщо нам потрібен ведучий, проте коли ти почав...Ми не знали як взагалі можна без ведучого?!"

Мабуть ці слова і будуть найращим описом моєї роботи. Я автор, сценарист, ведучий (з досвідом роботи на ТВ та радіо), чоловік і тато. Яке це має відношення до Вас?! Все досить просто, я знаю чого хочу і розумію важливість слова Родина.  
 
Буду радий провести Ваше свято: українською, англійскою, німецькою, російською мовами.
Мої вітання. Давайте знакомиться Меня звати Олексій Скрименко – я професіний ведучий. Мені 32 роки, 14 з них я працюю ведучим. Так за кордоном про цю професія, за звичай кажуть "Хтоо...". Не рідко я чую слова до свята, "якщо чесно ми знали навіщо нам потрібен ведучий, проте коли ти почав...Ми не знали як взагалі можна без ведучого?!" Мабуть ці слова і будуть найращим описом моєї роботи. Я автор, сценарист, ведучий (з досвідом роботи на ТВ та радіо), чоловік і тато. Яке це має відношення до Вас?! Все досить просто, я знаю чого хочу і розумію важливість слова Родина.     Буду радий провести Ваше свято: українською, англійскою, німецькою, російською мовами.
Володіння мовами
Ціна
Зв'язок з нами:

Алексей Скрименко - англомовний ведучий FAQ

800$

Українська мова, Російська мова, Англійська мова

Ні

Ні

Так

Нагороди "Олексій Скрименко"

З нами 5 років