По домовленості

Шикарна Hyundai Sonata з мильними бульбашками на а

Львів

Детальніше про Шикарна Hyundai Sonata з мильними бульбашками на а

Надаємо в оренду ШИКАРНІ автомобілі БІЛОСНІЖНОГО ТА ЧОРНОГО кольору  Hyundai Sonata NEW 2014 ПРЕМІУМ класу на весілля і свята! Ця модель одна з САМИХ НЕЗВИЧАЙНИХ І КРАСИВИХ АВТОМОБІЛІВ У СВОЄМУ КЛАСІ ! Простора, красива і динамічна SONATA насправдi вважається НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНОЮ моделлю для весільного кортежу ! Її ЯСКРАВИЙ СУЧАСНИЙ зовнішній вигляд сподобається навіть найвибагливішій парі ! У нашого авто : МАКСИМАЛЬНА ЛЮКСОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ,комфортний і головне дуже просторий шкіряний салон, ЛЮК ( завдяки якому можна буде зробити досить оригінальні фото) І ПОВНІСТЮ СКЛЯНИЙ ПАНОРАМНИЙ ДАХ, який внесе додаткові приємні враження нашiм молодятам... Все це робить Hyundai Sonata 2014 - ідеальним вибором для ВАШОГО СВЯТА ! Телефонуйте і ви ТОЧНО ЗАЛИШИТЕСЯ ЗАДОВОЛЕНІ !!! Авто надається з ввічливим послужливим водієм та безліччю РІЗНОМАНІТНИХ ВАРІАНТІВ автомобільних ПРИКРАС ручної роботи!!!
      Вартість відповідає сервісу- 200 грн/год ! (МОЖЛИВА ОРЕНДА ЯК ОДНОГО ТАК І ДВОХ АВТО ) У вартість вже входить "подача автомобиля" та бензин!
!!!! УВАГА АКЦІЯ з нашими авто представляємо нову незвичайну весільну послугу - Генератор мильних бульбашок на весільний автомобіль - це НОВИНКА у весільному оформлення машин, яка точно нікого не залишить байдужим!
Комплект з 2-ох штук встановлюється ззаду на кришку багажника, або на дах. При русі автомобіля виходить дивовижний і неповторний шлейф блискучих, мильних бульбашок якi грають на світлі  та розлітаються по дорозі на відстані до 20м. Ці маленькі пристрої «генерують» не тільки мильні бульбашки, але і посмішки всіх проїжджаючих повз автомобілістів, а також захоплені погляди перехожих, які посміхнуться і будуть довго проводжати Вас поглядом, розглядаючи «диво-машину». Незабутні фотографії і ще більш вражаюче відео ВАМ ГАРАНТОВАНІ!
Надаємо в оренду ШИКАРНІ автомобілі БІЛОСНІЖНОГО ТА ЧОРНОГО кольору  Hyundai Sonata NEW 2014 ПРЕМІУМ класу на весілля і свята! Ця модель одна з САМИХ НЕЗВИЧАЙНИХ І КРАСИВИХ АВТОМОБІЛІВ У СВОЄМУ КЛАСІ ! Простора, красива і динамічна SONATA насправдi вважається НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНОЮ моделлю для весільного кортежу ! Її ЯСКРАВИЙ СУЧАСНИЙ зовнішній вигляд сподобається навіть найвибагливішій парі ! У нашого авто : МАКСИМАЛЬНА ЛЮКСОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ,комфортний і головне дуже просторий шкіряний салон, ЛЮК ( завдяки якому можна буде зробити досить оригінальні фото) І ПОВНІСТЮ СКЛЯНИЙ ПАНОРАМНИЙ ДАХ, який внесе додаткові приємні враження нашiм молодятам... Все це робить Hyundai Sonata 2014 - ідеальним вибором для ВАШОГО СВЯТА ! Телефонуйте і ви ТОЧНО ЗАЛИШИТЕСЯ ЗАДОВОЛЕНІ !!! Авто надається з ввічливим послужливим водієм та безліччю РІЗНОМАНІТНИХ ВАРІАНТІВ автомобільних ПРИКРАС ручної роботи!!!       Вартість відповідає сервісу- 200 грн/год ! (МОЖЛИВА ОРЕНДА ЯК ОДНОГО ТАК І ДВОХ АВТО ) У вартість вже входить "подача автомобиля" та бензин! !!!! УВАГА АКЦІЯ з нашими авто представляємо нову незвичайну весільну послугу - Генератор мильних бульбашок на весільний автомобіль - це НОВИНКА у весільному оформлення машин, яка точно нікого не залишить байдужим! Комплект з 2-ох штук встановлюється ззаду на кришку багажника, або на дах. При русі автомобіля виходить дивовижний і неповторний шлейф блискучих, мильних бульбашок якi грають на світлі  та розлітаються по дорозі на відстані до 20м. Ці маленькі пристрої «генерують» не тільки мильні бульбашки, але і посмішки всіх проїжджаючих повз автомобілістів, а також захоплені погляди перехожих, які посміхнуться і будуть довго проводжати Вас поглядом, розглядаючи «диво-машину». Незабутні фотографії і ще більш вражаюче відео ВАМ ГАРАНТОВАНІ!
Марка автомобіля
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

Шикарна Hyundai Sonata з мильними бульбашками... FAQ

по домовленості

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті