По домовленості

Студія "Пікан"

Львів м.Львів, вул. Плугова 2 А

Детальніше про Студія "Пікан"

Студія "Пікан" створює ідеальні свята вже близько десяти років . Із задоволенням допоможемо Вам в організації та проведенні святкування. Наші ексклюзивні шоу дарують незабутні враження та емоції. Живі статуї та оригінальні міми прикрасять будь-яке дійство. З нашими аніматорами діти проводять час весело та з користю, в цей час батьки можуть насолоджуватися незабутньою атмосферою свята.
Оформлюємо свято: зал, виїздну царемонію, згідно індивідуальних смаків та вподобань. Професійні ведучі, музиканти, танцюрист, Dj's та розпорядники, координатори. Екзотичний феєрверк із різноманітних яскравих метеликів на перший танець, та багато іншого для Вашого ідеального свята.
Студія "Пікан" створює ідеальні свята вже близько десяти років . Із задоволенням допоможемо Вам в організації та проведенні святкування. Наші ексклюзивні шоу дарують незабутні враження та емоції. Живі статуї та оригінальні міми прикрасять будь-яке дійство. З нашими аніматорами діти проводять час весело та з користю, в цей час батьки можуть насолоджуватися незабутньою атмосферою свята. Оформлюємо свято: зал, виїздну царемонію, згідно індивідуальних смаків та вподобань. Професійні ведучі, музиканти, танцюрист, Dj's та розпорядники, координатори. Екзотичний феєрверк із різноманітних яскравих метеликів на перший танець, та багато іншого для Вашого ідеального свята.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Студія "Пікан""

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті