від 50 $

студія ЕФЕКТ

Хмельницький

Фотографії

Детальніше про студія ЕФЕКТ

0973290852   0967512947
Ми здивуємо вас оригінальним підходом до сценарію відеозйомки. Ми зупинемо час та збережемо мить щастя. Ми подаруємо Вам і Вашим нащадкам незабутню, казкову історію Вашого Весільного Свята. Справжня любов, емоції, почуття, драйв – все це у весільному фільмі про Ваше Весілля. Ваш стиль. Ваша особистість. Ваша історія кохання.
Подих життя і соковитість у Full HD якості.
 
Ваше весільне відео буде багате на романтичні та динамічні моменти, обов’язково з якісним відео монтажем, з хорошими комп’ютерними ефектами, музичним супроводом і гарним оформленням готового весільного фільму.
0973290852   0967512947 Ми здивуємо вас оригінальним підходом до сценарію відеозйомки. Ми зупинемо час та збережемо мить щастя. Ми подаруємо Вам і Вашим нащадкам незабутню, казкову історію Вашого Весільного Свята. Справжня любов, емоції, почуття, драйв – все це у весільному фільмі про Ваше Весілля. Ваш стиль. Ваша особистість. Ваша історія кохання. Подих життя і соковитість у Full HD якості.   Ваше весільне відео буде багате на романтичні та динамічні моменти, обов’язково з якісним відео монтажем, з хорошими комп’ютерними ефектами, музичним супроводом і гарним оформленням готового весільного фільму.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

студія ЕФЕКТ FAQ

50$

Ні

Ні

Так

Нагороди "студія ЕФЕКТ"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті