По домовленості

Степан Василенко

Київ

Детальніше про Степан Василенко


Професійно збережемо ваші спогади та ідеї в якісних художніх фотографіях.
Обравши нашу команду, ви отримаєте не лише індивідуальний підхід та якісний результат, а й гарний настрій впродовж всієї зйомки.
Пропонуємо вам зйомку в будь-якому жанрі (арт, весільна, рекламна, архітектурна, портретна та інші.) та виконаємо макет поліграфічного продукту найвищої якості та будь-якої складності (від флаера до рекламного банера).
Незалежно від кількості годин, художня зйомка весілля проводиться з асистентом та додатковим освітленням. Якість понад усе – переконаєтесь в цьому самі!
Будемо раді працювати з Вами!
тел. (096)380-16-09
сайт: www.svvphoto.com
Професійно збережемо ваші спогади та ідеї в якісних художніх фотографіях. Обравши нашу команду, ви отримаєте не лише індивідуальний підхід та якісний результат, а й гарний настрій впродовж всієї зйомки. Пропонуємо вам зйомку в будь-якому жанрі (арт, весільна, рекламна, архітектурна, портретна та інші.) та виконаємо макет поліграфічного продукту найвищої якості та будь-якої складності (від флаера до рекламного банера). Незалежно від кількості годин, художня зйомка весілля проводиться з асистентом та додатковим освітленням. Якість понад усе – переконаєтесь в цьому самі! Будемо раді працювати з Вами! тел. (096)380-16-09 сайт: www.svvphoto.com
Ціна
Зв'язок з нами:

Степан Василенко FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Степан Василенко"

З нами 5 років