По домовленості

Станіславський Двір

Івано-Франківськ

Детальніше про Станіславський Двір

Готельно-ресторанний комплекс Станіславський Двір. Весільний зал якого розрахований на 200-250 осіб (Після реконструкції). Чотири зали у абсолютно різних стилях для найвибагливіших гостей.
Ми запропунуємо вам найкращі страви європейської та української кухні.Приємна атмосфера та святкове оформлення залу у різних тонах зробить ваше св'ято незабутнім.
Своїх гостей для відпочинку запрошуємо розмістити у нашому готелі, який розрахований на 15 двохмісних номерів різної категорії.
Для молодят ми готуємо вишуканий подарунок від нашого закладу, а саме весільний номер з шампанським та фруктами .
Готельно-ресторанний комплекс Станіславський Двір. Весільний зал якого розрахований на 200-250 осіб (Після реконструкції). Чотири зали у абсолютно різних стилях для найвибагливіших гостей. Ми запропунуємо вам найкращі страви європейської та української кухні.Приємна атмосфера та святкове оформлення залу у різних тонах зробить ваше св'ято незабутнім. Своїх гостей для відпочинку запрошуємо розмістити у нашому готелі, який розрахований на 15 двохмісних номерів різної категорії. Для молодят ми готуємо вишуканий подарунок від нашого закладу, а саме весільний номер з шампанським та фруктами .
Зв'язок з нами:

Нагороди "Станіславський Двір"

З нами 5 років