По домовленості

Кафе "Засада"

Івано-Франківськ

Детальніше про Кафе "Засада"

  Ресторан “ЗАСАДА’’ щиро запрошує гостей та мешканців міста Івано-Франківська приємно провести час в затишній атмосфері, скуштувати українські страви та страви європейської кухні, зокрема:
-Перепілка запечена
-М’ясо екзотика
-Стейк з сома
-Морозиво в профітролях
-Стейк поросяти на ребрі
-Фірмові чебуреки та багато інших страв...
У нас Ви зможете відсвяткувати дні народження, весілля, провести корпоративні вечірки та інші святкові і урочисті події. Також у нашому закладі працює мотель. Ресторан розташований в селі Угринів по вул. Об’їздова, 4 ( Авторинок )
Вмістимість залу - 140 чоловік.
Час роботи з 12 до 24 .
  Ресторан “ЗАСАДА’’ щиро запрошує гостей та мешканців міста Івано-Франківська приємно провести час в затишній атмосфері, скуштувати українські страви та страви європейської кухні, зокрема: -Перепілка запечена -М’ясо екзотика -Стейк з сома -Морозиво в профітролях -Стейк поросяти на ребрі -Фірмові чебуреки та багато інших страв... У нас Ви зможете відсвяткувати дні народження, весілля, провести корпоративні вечірки та інші святкові і урочисті події. Також у нашому закладі працює мотель. Ресторан розташований в селі Угринів по вул. Об’їздова, 4 ( Авторинок ) Вмістимість залу - 140 чоловік. Час роботи з 12 до 24 .
Зв'язок з нами:

Нагороди "Кафе "Засада""

З нами 5 років