від 25 $

Шаржист Карикатурист на свято

Львів

Детальніше про Шаржист Карикатурист на свято

Ви любите дивувати своїх друзів та рідних, але втомились від пошуків нових ідей та подарунків? 
У мене є супер пропозиція для Вас!
Замовте веселий шарж на весілля (для наречених, свідків, батьків та друзів). На святковому вечорі тамада може розіграти шаржі-портрети в конкурсах, або влаштувати веселий аукціон.
Запросіть художника-шаржиста на свято і вашим гостям забезпечені веселі і пам'ятні подарунки! Ваші гості зможуть не тільки отримати оригінальний презент, а й поспостерігати за творчим процесом! Це гарантовано виділить Ваше весілля поміж інших!
Веселий добродушний шарж - відмінна пам'ять на довгі роки!
Шаржист доречний не тільки на весіллі. Дні народження, хрестини, дівич-вечори, річниці, навіть випускні вечори стають цікавішими з дружніми шаржами!
Працюю в межах Львівської та Закарпатської області.
Більше робіт можна переглянути на моїх сторінках у соціальних мережах.
Буду радий відповісти на всі Ваші питання! 
http://vk.com/smuzhaniza
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006884494070
Ви любите дивувати своїх друзів та рідних, але втомились від пошуків нових ідей та подарунків?  У мене є супер пропозиція для Вас! Замовте веселий шарж на весілля (для наречених, свідків, батьків та друзів). На святковому вечорі тамада може розіграти шаржі-портрети в конкурсах, або влаштувати веселий аукціон. Запросіть художника-шаржиста на свято і вашим гостям забезпечені веселі і пам'ятні подарунки! Ваші гості зможуть не тільки отримати оригінальний презент, а й поспостерігати за творчим процесом! Це гарантовано виділить Ваше весілля поміж інших! Веселий добродушний шарж - відмінна пам'ять на довгі роки! Шаржист доречний не тільки на весіллі. Дні народження, хрестини, дівич-вечори, річниці, навіть випускні вечори стають цікавішими з дружніми шаржами! Працюю в межах Львівської та Закарпатської області. Більше робіт можна переглянути на моїх сторінках у соціальних мережах. Буду радий відповісти на всі Ваші питання!  http://vk.com/smuzhaniza https://www.facebook.com/profile.php?id=100006884494070
Зв'язок з нами:

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті