від 500 $

Сергій Примаченко

Київ Київ

Детальніше про Сергій Примаченко

Весілля - це свято, в якому беруть участь люди абсолютно різних вікових категорій і часто різних світоглядів. Щоб ніхто не занудьгував і, тим більше, не відчув себе зайвим, необхідно знайти весільного ведучого, який зможе об'єднати всіх гостей в одну дружну компанію і зробити цей найважливіший у житті молодят та їхніх батьків день дійсно дуже веселим, романтичним і просто незабутнім.
Творчий колектив EasyGuys, до складу якого входять весільний ведучий Сергій Примаченко, талановита співачка Владислава Михайлець і професійний звукооператор Євгеній Гаврилов, стане справжньою знахідкою для майбутніх молодят, які мріють про незвичайне весілля. Ми напишемо унікальний сценарій Вашого свята, проведемо дійсно оригінальні інтерактивні розваги, порадуємо гостей прекрасним вокалом англійською та французькою мовою, а також використаємо найсучасніше мультимедійне обладнання та професійну звукову апаратуру.
А ще ми організуємо розкішну танцювальну анімацію, яка сподобається абсолютно всім учасникам свята. І все це - найкрасивішою українською мовою!
 
 
Диригент казкового настрою,  
ведучий святкових подій
Сергій Примаченко
Весілля - це свято, в якому беруть участь люди абсолютно різних вікових категорій і часто різних світоглядів. Щоб ніхто не занудьгував і, тим більше, не відчув себе зайвим, необхідно знайти весільного ведучого, який зможе об'єднати всіх гостей в одну дружну компанію і зробити цей найважливіший у житті молодят та їхніх батьків день дійсно дуже веселим, романтичним і просто незабутнім. Творчий колектив EasyGuys, до складу якого входять весільний ведучий Сергій Примаченко, талановита співачка Владислава Михайлець і професійний звукооператор Євгеній Гаврилов, стане справжньою знахідкою для майбутніх молодят, які мріють про незвичайне весілля. Ми напишемо унікальний сценарій Вашого свята, проведемо дійсно оригінальні інтерактивні розваги, порадуємо гостей прекрасним вокалом англійською та французькою мовою, а також використаємо найсучасніше мультимедійне обладнання та професійну звукову апаратуру. А ще ми організуємо розкішну танцювальну анімацію, яка сподобається абсолютно всім учасникам свята. І все це - найкрасивішою українською мовою!     Диригент казкового настрою,   ведучий святкових подій Сергій Примаченко
Володіння мовами
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Сергій Примаченко FAQ

500$

Українська мова, Російська мова, Англійська мова

Так

Так

Так

Нагороди "Сергій Примаченко"

З нами 5 років