По домовленості

салон краси Селебриті

Львів

Фотографії

Детальніше про салон краси Селебриті



Салон краси "Селебриті" у Львові, створено для людей, які бажають завжди залишатись яскравими та успішними. Ми наслідуємо принцип повного занурення в побажання клієнта. Нашою перевагою є те, що ми використовуємо традидійний підхід до краси, з використанням інноваційних технологій та високої якості засобів, які застосовуєм.
Мы постійно вдосконалюємся і розвиваєм свій сервіс, асортимент послуг для догляду за Вашою красою і здоровям, намагаємось врахувати в своїй роботі якомога більше факторів, для задоволення найвибагливіші смаки та вподобань, та прагнемо, щоб Ви відчували комфорту у всьому, і підтримуєм таку цінову політику, щоб ви могли отримувати бажані якісні послуги, не відмовляючи собі ні в чому.
Застосовуючи досвід в поєднанні з новітніми технологіями кваліфіковані майстри, косметологи і масажисти допоможуть Вам вирішити естетичні проблеми шкіри, запропонують програми по корекції фігури, процедури по догляду за шкірою рук і ніг, вернуть красу та здоров’я волоссю, допоможуть розслабитись і зняти стрес.
До ваших послуг все, щоб підкреслити Вашу індивідуальність::

Косметологія: різноманітні програми по живленню та зволоженню, відновленню та омолодженню, висвітленню та очищенню шкіри обличчя, масаж, різноманітні види пілінгів, програми для проблемної, куперозної, з акне шкіри…
консультація косметолога дерматолога
Всі види масажу: класичний, спортивний, медовий, лімфодренажний, фігуромоделюючий, антицелюлітний, розслабляючий
Обгортання
Корекція фігури
Перукарські послуги: стрижки;зачіски, укладки, пофарбування, мелірування, колорування, тонування
Тонування / пофарбування сивини фарбою на водній основі
завивка, біозавивка волосся
кератинове відновлення волосся, реконструкція структури волосся
манікюр, художній розпис
SPA догляд для рук і ніг;
покриття нігтів лаком Shellac
візаж
нарощення вій
депіляція тіла;

П’ять причин, чому варто відвідати салон краси «Селебриті»
1. Зручне розташування (біля нас не буває заторів)
2.Місце для бепечної парковки автомобіля
3. Клієнтоорієнтованість
4. Різноманітність послуг
5. Комфортна обстановка
Салон краси "Селебриті" у Львові, створено для людей, які бажають завжди залишатись яскравими та успішними. Ми наслідуємо принцип повного занурення в побажання клієнта. Нашою перевагою є те, що ми використовуємо традидійний підхід до краси, з використанням інноваційних технологій та високої якості засобів, які застосовуєм. Мы постійно вдосконалюємся і розвиваєм свій сервіс, асортимент послуг для догляду за Вашою красою і здоровям, намагаємось врахувати в своїй роботі якомога більше факторів, для задоволення найвибагливіші смаки та вподобань, та прагнемо, щоб Ви відчували комфорту у всьому, і підтримуєм таку цінову політику, щоб ви могли отримувати бажані якісні послуги, не відмовляючи собі ні в чому. Застосовуючи досвід в поєднанні з новітніми технологіями кваліфіковані майстри, косметологи і масажисти допоможуть Вам вирішити естетичні проблеми шкіри, запропонують програми по корекції фігури, процедури по догляду за шкірою рук і ніг, вернуть красу та здоров’я волоссю, допоможуть розслабитись і зняти стрес. До ваших послуг все, щоб підкреслити Вашу індивідуальність:: Косметологія: різноманітні програми по живленню та зволоженню, відновленню та омолодженню, висвітленню та очищенню шкіри обличчя, масаж, різноманітні види пілінгів, програми для проблемної, куперозної, з акне шкіри… консультація косметолога дерматолога Всі види масажу: класичний, спортивний, медовий, лімфодренажний, фігуромоделюючий, антицелюлітний, розслабляючий Обгортання Корекція фігури Перукарські послуги: стрижки;зачіски, укладки, пофарбування, мелірування, колорування, тонування Тонування / пофарбування сивини фарбою на водній основі завивка, біозавивка волосся кератинове відновлення волосся, реконструкція структури волосся манікюр, художній розпис SPA догляд для рук і ніг; покриття нігтів лаком Shellac візаж нарощення вій депіляція тіла; П’ять причин, чому варто відвідати салон краси «Селебриті» 1. Зручне розташування (біля нас не буває заторів) 2.Місце для бепечної парковки автомобіля 3. Клієнтоорієнтованість 4. Різноманітність послуг 5. Комфортна обстановка
Зв'язок з нами:

Нагороди "салон краси Селебриті"

З нами 5 років