По домовленості

РОМАН ФАЙНИЙ - КУЧЕРЯВИЙ ВЕДУЧИЙ, ШОУМЕН, ТАМАДА

Львів

Детальніше про РОМАН ФАЙНИЙ - КУЧЕРЯВИЙ ВЕДУЧИЙ, ШОУМЕН, ТАМАДА

Тут я ТОЧНО так не опишу, як виглядатиме Ваше свято, тому требе зустрітись!;)
Креативно, не так як в сусідки, весело, КРУТО.
Є правило: немає однакового весілля. Під кожне весілля окремий сценарій, таймінг, ідея, підхід із звуковим обладнанням.

 
Мене звати Роман. Я ведучий (майже без волосся, 175 см росту, більше 65 кг ваги і я ТОЧНО знаю, що таке "усмішка клієнта").
Розпочалось все з 2006 року та команди КВК «Торба» (писав тексти і каталися всі по Україні). Далі пішли вечірки, концерти, корпоративи.
Ти читай, а паралельно глянь сюди: 
https://www.youtube.com/channel/UCPN8gasbi3Oeh-T5rQhG8DQ
https://vk.com/romanfainyi
 
І тут розпочалось: зйомки промо-ролику та відбір на проект «Битва хорів» у Львові з Юрієм Горбуновим (канал «1+1»), встановлення наймасштабнішого співочого рекорду; участь у кастингах програми «Кріт» (ICTV), «Шукаю принца» (Новий канал), «Підйом» (Новий канал), «Орел і Решка» (Інтер).
 
А потім був відібраний на навчання в школу каналу «1+1», а після - в школу каналу «Інтер».
Також зйомки у проектах: "Хто зверху?" (Новий канал), "Суперінтуїція" (Новий канал).
Тут я ТОЧНО так не опишу, як виглядатиме Ваше свято, тому требе зустрітись!;) Креативно, не так як в сусідки, весело, КРУТО. Є правило: немає однакового весілля. Під кожне весілля окремий сценарій, таймінг, ідея, підхід із звуковим обладнанням.   Мене звати Роман. Я ведучий (майже без волосся, 175 см росту, більше 65 кг ваги і я ТОЧНО знаю, що таке "усмішка клієнта"). Розпочалось все з 2006 року та команди КВК «Торба» (писав тексти і каталися всі по Україні). Далі пішли вечірки, концерти, корпоративи. Ти читай, а паралельно глянь сюди:  https://www.youtube.com/channel/UCPN8gasbi3Oeh-T5rQhG8DQ https://vk.com/romanfainyi   І тут розпочалось: зйомки промо-ролику та відбір на проект «Битва хорів» у Львові з Юрієм Горбуновим (канал «1+1»), встановлення наймасштабнішого співочого рекорду; участь у кастингах програми «Кріт» (ICTV), «Шукаю принца» (Новий канал), «Підйом» (Новий канал), «Орел і Решка» (Інтер).   А потім був відібраний на навчання в школу каналу «1+1», а після - в школу каналу «Інтер». Також зйомки у проектах: "Хто зверху?" (Новий канал), "Суперінтуїція" (Новий канал).
Ціна
Зв'язок з нами:

РОМАН ФАЙНИЙ - КУЧЕРЯВИЙ ВЕДУЧИЙ, ШОУМЕН, ТАМ... FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так