По домовленості

Ресторанний комплекс «Едем»

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Ресторанний комплекс «Едем»

На краю Тернополя , у мальовничому лісопарку Загребелля , розташований екстравагантний ресторанний комплекс “Едем”.
Затишок ,комфорт , море музики і танців , широкий вибір послуг та розваг створять хороший настрій найвибагливішому відвідувачеві .
Тут можна провести і колективні забави . Весілля , бенкет на честь ювілею , презентація чи зустріч друзів – до Ваших послуг просторий зал ресторану .
На другому поверсі ресторану розміщені чудові VIP-кімнати, де Вам ніхто не заважатиме провести важливі переговори , розкішний бенкет, романтичне побачення, діловий ланч.
Любителі спортивних та інших телепередач можуть провести свій вільний час біля екрану телевізора , в барі ресторанного комплексу . До Ваших послуг завжди свіже пиво , великий асортимент вин та горілки . Запашний аромат справжньої італійської кави , збадьорить і додасть Вам гарного настрою .
В літню пору року ще більше настрою і задоволення Вам додасть відпочинок у справжньому едемському саду. Прекрасний ландшафтний дизайн, розкішні альтанки, дзюрчання водоспаду та спів солов’я – цей магічний краєвид скрасить відпочинок найвибагливішого відвідувача.
Смачна кухня , елегантне обслуговування додасть неповторного враження про перебування в “Едемі” .
Власникам авто не доведеться хвилюватися за безпеку машини . Її можна залишити на обладнаній стоянці, поруч з рестораном .
Більше 5 років цей унікальний заклад неподалік від площі Перемоги збирає в своїй аудиторії знаменитостей, модників та гурманів. І наперекір думці яка склалась, ресторан «Едем» приваблює їх не тільки магічною атмосферою і музикою. Одна із невід’ємних принад цього місця – вишукана кухня-ф’южн.
Прекрасне місце для сімейного відпочинку, проведення ділової вечері чи романтичного побачення. Обід чи вечеря тут, на думку багатьох, рятує від міської круговерті і начебто поглинає в молодильну ванну.
Тут Ви відчуєте себе найжаданнішим гостем. Комфортний інтер’єр, смачна їда, вишукані десерти приваблюють найвитонченіших гурманів. Над вечір біля столиків невимушено танцюють люди, музика стає голосніше і ритмічніше, а мелодії, котрі лунають зі сторони сцени музик, здаються настільки знайомими і так пестять слух, що хочеться забрати їх із собою, зберігши пам’ять про це місце.
На краю Тернополя , у мальовничому лісопарку Загребелля , розташований екстравагантний ресторанний комплекс “Едем”. Затишок ,комфорт , море музики і танців , широкий вибір послуг та розваг створять хороший настрій найвибагливішому відвідувачеві . Тут можна провести і колективні забави . Весілля , бенкет на честь ювілею , презентація чи зустріч друзів – до Ваших послуг просторий зал ресторану . На другому поверсі ресторану розміщені чудові VIP-кімнати, де Вам ніхто не заважатиме провести важливі переговори , розкішний бенкет, романтичне побачення, діловий ланч. Любителі спортивних та інших телепередач можуть провести свій вільний час біля екрану телевізора , в барі ресторанного комплексу . До Ваших послуг завжди свіже пиво , великий асортимент вин та горілки . Запашний аромат справжньої італійської кави , збадьорить і додасть Вам гарного настрою . В літню пору року ще більше настрою і задоволення Вам додасть відпочинок у справжньому едемському саду. Прекрасний ландшафтний дизайн, розкішні альтанки, дзюрчання водоспаду та спів солов’я – цей магічний краєвид скрасить відпочинок найвибагливішого відвідувача. Смачна кухня , елегантне обслуговування додасть неповторного враження про перебування в “Едемі” . Власникам авто не доведеться хвилюватися за безпеку машини . Її можна залишити на обладнаній стоянці, поруч з рестораном . Більше 5 років цей унікальний заклад неподалік від площі Перемоги збирає в своїй аудиторії знаменитостей, модників та гурманів. І наперекір думці яка склалась, ресторан «Едем» приваблює їх не тільки магічною атмосферою і музикою. Одна із невід’ємних принад цього місця – вишукана кухня-ф’южн. Прекрасне місце для сімейного відпочинку, проведення ділової вечері чи романтичного побачення. Обід чи вечеря тут, на думку багатьох, рятує від міської круговерті і начебто поглинає в молодильну ванну. Тут Ви відчуєте себе найжаданнішим гостем. Комфортний інтер’єр, смачна їда, вишукані десерти приваблюють найвитонченіших гурманів. Над вечір біля столиків невимушено танцюють люди, музика стає голосніше і ритмічніше, а мелодії, котрі лунають зі сторони сцени музик, здаються настільки знайомими і так пестять слух, що хочеться забрати їх із собою, зберігши пам’ять про це місце.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторанний комплекс «Едем»"

З нами 5 років