По домовленості

Ресторан «ДжентльМен»

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Ресторан «ДжентльМен»

Ресторан «ДжентльМен» - найкраще місце для святкувань або відпочинку. Інтер'єр двох залів є зразком класичного ресторану, вони ідеально підходять до святкування весіль та банкетів. В основному ресторані одночасно можуть відсвяткувати 150 чол. (можливо до 200 чол.), другий зал розрахований на 100 чол.
 
Вишуканість європейської та української кухні задовольнять смаки найвибагливішого гурмана. Наше меню складено за принципами здорової, але одночасно і смачної їжі. Жива музика, вдало підібране освітлення, дерево, класичний стиль та інше дороге оздоблення стін створює затишну атмосферу і задовольнить смак будь-якого клієнта. У нас взимку завжди тепло, а влітку прохолодно.
Ресторан «ДжентльМен» - найкраще місце для святкувань або відпочинку. Інтер'єр двох залів є зразком класичного ресторану, вони ідеально підходять до святкування весіль та банкетів. В основному ресторані одночасно можуть відсвяткувати 150 чол. (можливо до 200 чол.), другий зал розрахований на 100 чол.   Вишуканість європейської та української кухні задовольнять смаки найвибагливішого гурмана. Наше меню складено за принципами здорової, але одночасно і смачної їжі. Жива музика, вдало підібране освітлення, дерево, класичний стиль та інше дороге оздоблення стін створює затишну атмосферу і задовольнить смак будь-якого клієнта. У нас взимку завжди тепло, а влітку прохолодно.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан «ДжентльМен»"

З нами 5 років