По домовленості

Ресторан «Веселі пеньки»

Львів

Фотографії

Детальніше про Ресторан «Веселі пеньки»

Весілля – це одне з найголовніших і довгоочікуваних подій у житті кожної людини.
Тому провести весілля у Львові потрібно так, щоб все в цей день вас радувало і залишилося казковим спогадом у ваших серцях і сімейних альбомах.Ресторан «Веселі Пеньки» – одне з найромантичніших місць у львові для проведення весіль. Саме розташування ресторану та його атмосфера ніби створено для весільних церемоній. Ресторан розташований недалеко від самого Львова, при цьому подалі від галасливої суєти міста, в мальовничому селі Пасіки Зубрицькі. Всі локації ресторану прекрасно розташовані, щоб не бути доступними для сторонніх очей або бути видимим ззовні.
Всі майданчики ресторану розташовані таким чином, щоб можна було легко розділити на окремі зони всі етапи весілля, залишаючись при цьому на одній території. Це дуже зручно. Ви можете провести ошатну церемонію одруження на літній терасі ресторану, де є всі умови для того, щоб поставити арку, постелити червону килимову доріжку і посадити гостей, як у голлівудських фільмах.
Площа літньої тераси також дозволяє обладнати тут місце для цікавих фото-зон, які будуть розважати Ваших гостей, поставити столи для привітального фуршету і розмістити музичний бенд.
Весілля – це одне з найголовніших і довгоочікуваних подій у житті кожної людини. Тому провести весілля у Львові потрібно так, щоб все в цей день вас радувало і залишилося казковим спогадом у ваших серцях і сімейних альбомах.Ресторан «Веселі Пеньки» – одне з найромантичніших місць у львові для проведення весіль. Саме розташування ресторану та його атмосфера ніби створено для весільних церемоній. Ресторан розташований недалеко від самого Львова, при цьому подалі від галасливої суєти міста, в мальовничому селі Пасіки Зубрицькі. Всі локації ресторану прекрасно розташовані, щоб не бути доступними для сторонніх очей або бути видимим ззовні. Всі майданчики ресторану розташовані таким чином, щоб можна було легко розділити на окремі зони всі етапи весілля, залишаючись при цьому на одній території. Це дуже зручно. Ви можете провести ошатну церемонію одруження на літній терасі ресторану, де є всі умови для того, щоб поставити арку, постелити червону килимову доріжку і посадити гостей, як у голлівудських фільмах. Площа літньої тераси також дозволяє обладнати тут місце для цікавих фото-зон, які будуть розважати Ваших гостей, поставити столи для привітального фуршету і розмістити музичний бенд.
Зв'язок з нами: