По домовленості

Ресторан "Сьоме небо"

Львів

Детальніше про Ресторан "Сьоме небо"

З радістю запрошуємо Вас в ресторан "Сьоме небо", який зачарує Вас комфортною атмосферою та вишуканим елегантним інтер'єром.
У нас Ви зможите насолодитися вишуканою кухнею, занурившись в атмосферу розкоші і затишку.
Неземна атмосфера гостинності, витончена аристократичність та кращі традиції обслуговування - забезпечують незабутні враження для кожного відвідувача нашого ресторану.
Ресторан "Сьоме небо" - це більш ніж ресторан, тут вишуканий інтер’єр, жива музика, та різноманітні смаколики з авторських рецептів світової кухні стають особливими об'єктами уваги гостя.
Цей маленький куточок раю на землі – саме те місце, де Ви можете відсвяткувати випускний вечір, гучну корпоративну вечірку, незабутнє весілля, пам’ятне день народження.
Ви будете спокійні й задоволені, так як професіоналізм та ввічливість нашого персоналу порадує високим рівнем обслуговування.
З радістю запрошуємо Вас в ресторан "Сьоме небо", який зачарує Вас комфортною атмосферою та вишуканим елегантним інтер'єром. У нас Ви зможите насолодитися вишуканою кухнею, занурившись в атмосферу розкоші і затишку. Неземна атмосфера гостинності, витончена аристократичність та кращі традиції обслуговування - забезпечують незабутні враження для кожного відвідувача нашого ресторану. Ресторан "Сьоме небо" - це більш ніж ресторан, тут вишуканий інтер’єр, жива музика, та різноманітні смаколики з авторських рецептів світової кухні стають особливими об'єктами уваги гостя. Цей маленький куточок раю на землі – саме те місце, де Ви можете відсвяткувати випускний вечір, гучну корпоративну вечірку, незабутнє весілля, пам’ятне день народження. Ви будете спокійні й задоволені, так як професіоналізм та ввічливість нашого персоналу порадує високим рівнем обслуговування.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан "Сьоме небо""

З нами 5 років