від 800 грн.

Ресторан "Львів"

Львів м. Львів вул. проспект Чорновола 7

Детальніше про Ресторан "Львів"

Гостинно запрошуємо у наш ресторан, що знаходиться у центрі міста та відображає величний дух європейського стилю. Просторий зал, сучасний інтер’єр, елегантне оформлення, привітний персонал і смачні вишукані страви подарують незабутні враження від вашого святкування. 
 
Ми пропонуємо львів’янам та гостям міста провести час в спокійній та чарівній атмосфері нашого ресторану під супровід «живої музики». Маємо змогу організувати бенкет до 300 осіб.
 
Пропонуємо познайомитись із умовами замовлення: 
 
вартість весільного бенкету на 1 особу: 
 в суботу - від 850 грн.

 
В цю вартість входять: 
• страви з бенкетного меню (широкий вибір замовлення), 
• напої в барі (1пляшка горілки, 1 пачка соку – на 10 осіб),
• чай та кава на вибір гостей (50% знижки).
 
Святкування триває до 3:00 години ранку.
 
 
За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 
 (097) 41-78-631.
Гостинно запрошуємо у наш ресторан, що знаходиться у центрі міста та відображає величний дух європейського стилю. Просторий зал, сучасний інтер’єр, елегантне оформлення, привітний персонал і смачні вишукані страви подарують незабутні враження від вашого святкування.    Ми пропонуємо львів’янам та гостям міста провести час в спокійній та чарівній атмосфері нашого ресторану під супровід «живої музики». Маємо змогу організувати бенкет до 300 осіб.   Пропонуємо познайомитись із умовами замовлення:    вартість весільного бенкету на 1 особу:   в суботу - від 850 грн.   В цю вартість входять:  • страви з бенкетного меню (широкий вибір замовлення),  • напої в барі (1пляшка горілки, 1 пачка соку – на 10 осіб), • чай та кава на вибір гостей (50% знижки).   Святкування триває до 3:00 години ранку.     За детальною інформацією звертайтеся за телефоном:   (097) 41-78-631.
Кількість місць
Послуги
Тип кухні
Ціна
Зв'язок з нами:

Ресторан "Львів" FAQ

800грн.

Більше 200 осіб

Європейська кухня, Українська кухня

Так

Так

Нагороди "Ресторан "Львів""

З нами 5 років