По домовленості

Qua-Qua visual studio

Київ

Детальніше про Qua-Qua visual studio

Qua-Qua visual studio – студія графічного дизайну та фотографії.
У нас Ви можете замовити зйомку різної складності. Ми створили зручні варіанти, які можуть задовольнити Вас за ціною або ситуацією. 
Пакет «світлий» - 1600 грн.Прогулянка містом, реєстрація, вінчання. Пакет «стандарт» - 2500 грн.Зйомка нареченої та нареченого під час збирання та приготування, викуп, прогулянка містом, реєстрація. Працюють два фотографи. Пакет «повний» - 2900 грн.Зйомка нареченої та нареченого під час збирання та приготування, викуп, прогулянка по місту, реєстрація, банкет та конкурсні програми. Працюють два фотографи. 
Також за бажанням - виготовлення фотокниги  та монтаж слайд-шоу.
Більш детальніша інформація та портфоліо знаходиться на нашому сайті:
qqvisual.com/photo/
 
  
Qua-Qua visual studio – студія графічного дизайну та фотографії. У нас Ви можете замовити зйомку різної складності. Ми створили зручні варіанти, які можуть задовольнити Вас за ціною або ситуацією.  Пакет «світлий» - 1600 грн.Прогулянка містом, реєстрація, вінчання. Пакет «стандарт» - 2500 грн.Зйомка нареченої та нареченого під час збирання та приготування, викуп, прогулянка містом, реєстрація. Працюють два фотографи. Пакет «повний» - 2900 грн.Зйомка нареченої та нареченого під час збирання та приготування, викуп, прогулянка по місту, реєстрація, банкет та конкурсні програми. Працюють два фотографи.  Також за бажанням - виготовлення фотокниги  та монтаж слайд-шоу. Більш детальніша інформація та портфоліо знаходиться на нашому сайті: qqvisual.com/photo/     
Ціна
Зв'язок з нами:

Qua-Qua visual studio FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Qua-Qua visual studio"

З нами 5 років