від 1000 $

Продакшин StudioOne.com.ua

Київ

Детальніше про Продакшин StudioOne.com.ua

StudioOne.com.ua – продакшин-студія, яка займається художньою зйомкою весілль.
м. Львів, м. Київ, м Одесса.
 Вперше в Україні ми синтезували закордонний досвід зйомки, та український алгоритм проведення весіль.
Ми називали свій продукт – Весільне кіно.
Як це працює?

Ми з кожним клієнтом, до самого весілля проводим дуже багато підготовчої роботи. Тобто, підходимо до весілля, як до великого, глобального проекту.
Детально пропрацьоваємо сценарії всього кліпу, фільму, та інших додаткових відео продуктів.
Знімаємо в новітніх форматах якості 4К Ultra HD(одні з перших в Україні)  і FULL HD.
Завжди забезпечуємо весілля додатковим контентом(наприклад – індивідуальні заставки на екрани, під стиль весілля).
В процесі обговорень і роботи, доводимо кінцевий продукт до ідеального результату.

Studioone – команда, що складається з фотографів, відеоографів, дизайнерів і сценаристів, що нестандартно підходять до створення якісного продукту, завдяки досвіду – який ми взяли на студіях США. Ми дуже любимо неординарність, і підтримуємо нові ідеї на всіх етапах роботи.
Ми працюємо:

Україна: м. Київ, м.Львів, м. Одеса.
США: м. Чікаго.

Посилання на наші ресурси:
 http://studioone.com.ua/
https://vk.com/studioonecomua
https://www.facebook.com/studioonecomua 
 
Будемо раді співпраці!
StudioOne.com.ua – продакшин-студія, яка займається художньою зйомкою весілль. м. Львів, м. Київ, м Одесса.  Вперше в Україні ми синтезували закордонний досвід зйомки, та український алгоритм проведення весіль. Ми називали свій продукт – Весільне кіно. Як це працює? Ми з кожним клієнтом, до самого весілля проводим дуже багато підготовчої роботи. Тобто, підходимо до весілля, як до великого, глобального проекту. Детально пропрацьоваємо сценарії всього кліпу, фільму, та інших додаткових відео продуктів. Знімаємо в новітніх форматах якості 4К Ultra HD(одні з перших в Україні)  і FULL HD. Завжди забезпечуємо весілля додатковим контентом(наприклад – індивідуальні заставки на екрани, під стиль весілля). В процесі обговорень і роботи, доводимо кінцевий продукт до ідеального результату. Studioone – команда, що складається з фотографів, відеоографів, дизайнерів і сценаристів, що нестандартно підходять до створення якісного продукту, завдяки досвіду – який ми взяли на студіях США. Ми дуже любимо неординарність, і підтримуємо нові ідеї на всіх етапах роботи. Ми працюємо: Україна: м. Київ, м.Львів, м. Одеса. США: м. Чікаго. Посилання на наші ресурси:  http://studioone.com.ua/ https://vk.com/studioonecomua https://www.facebook.com/studioonecomua    Будемо раді співпраці!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Продакшин StudioOne.com.ua FAQ

1000$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Продакшин StudioOne.com.ua"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті